Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ötletek, javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Összekapcsolási lánc "multiusing" esetén (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3617)

[HTPA]GeeForce 07-23-2009 10:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219870)
:confused:

Írtam egy hsz-t, de kezdtem egy újat, mert közben beleírtak a topicba. :)

De hogy ez a hsz ne legyen off:

Szeretném kihangsúlyozni mindenki előtt, főleg a régi játékosok, és Ati előtt:

Ez a javaslat nem úgy került ide, hogy azonnal legyen bevezetve, vagy azonnal legyen elvetve!

Nagyon is elképzelhetőnek tartom, hogy a jövőben, amikor nem egy maroknyi játékos lesz, hanem mondjuk SOKEZER, ettől a javaslattól függetlenül is rengeteg embernek lesz 2-nél több karaktere.

Ez is egy hosszú távú terv.

[HTPA]GeeForce 07-23-2009 10:06

Továbbra sem tiszta, miért zavarna ez a lehetőség bárkit is, miért gátolná a játékban, ez olyan, mintha a Hódítóban zavarná a helytartó... :(

Ati 07-23-2009 10:07

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 219871)
Szerintem abban a pillanatban VIP-elnéd a nagy karidat, amikor 6 óra játék után kimeríted a napi játékkészleted

No azért 6 órányi napi játékidő egész biztosan nem lesz...

[HTPA]GeeForce 07-23-2009 10:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219874)
No azért 6 órányi napi játékidő egész biztosan nem lesz...

De nagyon bízom benne, hogy 12 óra fölé se nagyon megy a dolog... Különben elveszíti a jelentőségét a VIP napok, mert 12 órát egyhuzamban egy karakterrel nem sokan fognak játszani.

De ez a topic arról szól, hogy ha a jövőben sok játékos lesz, és azok közül nagy arányban fognak több karakterrel játszani, akkor legyen-e nekik egy kis kedvezményük, mint az anyajátékban, vagy ne legyen. (Tehát nem a mostani állapotra épít a javaslat.)

Ildee 07-23-2009 10:24

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 219871)
Szerintem abban a pillanatban VIP-elnéd a nagy karidat, amikor 6 óra játék után kimeríted a napi játékkészleted, és utána nem tudnál fejlődni a nagy kariddal, és a VIP-es nagyok elkezdenének lefelé tolni a toplista alja felé, majd arról le.
Én is VIP vagyok, de ha nem lennék, VIP-elnék, mert akkor akarok játszani amikor jólesik, és annyit, amennyi jólesik....
És ezzel mások is így vannak, szerintem.

Jelenleg a piacon 1 db narancssárga lötyi van, 9.500 aranyba kerül...

Tudom, hogy sehol sem vagyok hozzátok képest, de azért nem kevés "tárgydobálós" mobot öldöstem már le, és 3-nál több narancslevet nem kaptam...
Továbbra sem tiszta, hogy szedsz össze akár 1 SMS-nyi narancsot, belátható időn belül.

A fentiről, egyelőre én sem tudom, hogy mennyi lesz a játékidő...
Szeptembertől pedig, nem is leszek sokat, tehát talán tényleg nem lesz szükségem idővipre.

A lentire: Nekem eddig elég gyakran dobtak... igaz gyorsan el is használom őket.

Ildee 07-23-2009 10:26

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 219876)
De nagyon bízom benne, hogy 12 óra fölé se nagyon megy a dolog... Különben elveszíti a jelentőségét a VIP napok, mert 12 órát egyhuzamban egy karakterrel nem sokan fognak játszani.

De ez a topic arról szól, hogy ha a jövőben sok játékos lesz, és azok közül nagy arányban fognak több karakterrel játszani, akkor legyen-e nekik egy kis kedvezményük, mint az anyajátékban, vagy ne legyen. (Tehát nem a mostani állapotra épít a javaslat.)

Pf, nekem Ati hsze, éppen azt jelenti, hogy 6 óra SEM lesz, annak mondjuk én nagyon örülnék :)

All times are GMT +1. The time now is 20:07.