![]() |
Quote:
A 14. szintű karikról szóló részek rám is vonatkoznak. Ha, gondolod rakd ki őket nyugodtan ilyenből nincs sértődés! :) Köszönöm, hogy megvilágítottad! Swiss |
No,
15. szintre léptem mindenkivel, köszönöm a lehetőséget a mágusoknál! Mindenkitől bocs aki most az ilyenek miatt mint én fizet 5k-t naponta! :))) Swiss |
Naponta (!) kell fizetni 5k aranyat?
Vmit nagyon elrontottam a játékban, mert nekem az összbevételem attól a néhány polgártól származik, akiket lecsapok (ami után van időm elmosogatni, teregetni stb, míg visszajön az ÉP-m:(. (6.szint)) De legalább megvan hova tünt a pénzem:D Viszont gyorsan kilépek mielött a maradék 420 aranyam is eltűnik, amit a csatorna limlomokból kerestem, de felveszem a megoldandó listára, hogyan kell napi 5k-t keresni, és akkor visszasírom magam Egyébként erről kapunk vmi üzenetet? A chaton kérdeztem, de itt is felteszem, honnan tudom egyébként, ha nem jövök ide ki, hogy hol a klán város és mit kell tenni érte? Vagy erről van vmi belső üzi, amit nem láttam? |
Quote:
Itt lehet róla olvasni, de kláncseten is segíthet valaki, aki tudja. Mivel az első hártom helyezett közül már kiszorult a klán és emiatt már nem kapnak a tagok medált, ezért jelenleg az egyetlen haszna a klánvárosban található termelési lehetőség. Lassan azonban átalakul, és ebben a formában átadja a tagokat a többi klánnak, akik befogadják őket. :) |
Oké, most láttam a klánadó mértékét, csak nem gondoltam, hogy napi szinten megy:o
Most nincstelenként visszamegyek a városba pogárpukkasztani (és megfőzöm a vacsit):D További jó játékot Mágusok!:) |
Quote:
|
Azért jelentkeztem, mert vki írta, hogy ide várják a kezdőket egyenlőre, majd késöbb mágus klán lesz:D, most találtam ezt a topikot, még nagyon tanulnom kell a játékot, hihetetlen milyen béna vagyok hozzá, de nem adom fel, leszek még nagy Kardművész:D
|
Quote:
|
Quote:
|
A legutóbbi bandidatámadás eléggé megviselte a klánvárost, ez bizonyította, hogy az ütőképes aktív karakterek már elhagyták a "fészket". :)
A klán az eredeti célját kiszolgálta, a kezdetekkor biztosított minden jót a klántagoknak: termelési helyeket, és klánmedált egyaránt. Mostanra már egyiket sem nyújtja a tagoknak, ezért szép lassan leépítem, és megkezdem a klán átalakítását. Új karaktereket már nem veszek be a klánba, a most bent lévő aktív karakterek egyelőre maradhatnak. |
All times are GMT +1. The time now is 14:35. |