Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Hol akadtatok el? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3560)

szamóka 07-01-2009 20:45

Az normális, hogy ha meghalok (denevérrel keménykedtem 1. szionten:cool:). akkor bukom az összes mozgáspontomat? S ha igen, akkor mikor tudok megint mozogni?

Remedy 07-01-2009 20:45

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 217845)
Az normális, hogy ha meghalok (denevérrel keménykedtem 1. szionten:cool:). akkor bukom az összes mozgáspontomat? S ha igen, akkor mikor tudok megint mozogni?

Normalis. Amikor varsz egy percet, hogy toltodj. :)

Ati 07-01-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 217845)

Az normális. Az összes mozgáspontot, varázspontot és életerőt elveszted olyankor (bár ez utóbbit már magától a csatától is elvesztetted).

Ezek percenként töltődnek vissza, tehát egy perc, és máris tudsz mozogni valamennyit. Mire kijutsz, már lesz valamennyi életerőd is, de erősebb ellenfelekkel szemben érdemes megvárni, amíg az teljesen visszatöltődik. (Vagy idővel, vagy varázsitallal, vagy varázslattal, vagy más meggyógyít, ... töbféle lehetőség is van erre.)

szamóka 07-01-2009 20:47

Ez már órákkal ezelőtt volt...

szamóka 07-01-2009 20:50

Jaaaa, hogy online kell lenni:) (Ha Ati csinál még egy játékot, becs szóra a súgó/kézikönyv olvasásával kezdem és nem játékkal)

Ati 07-01-2009 20:51

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 217848)
Ez már órákkal ezelőtt volt...

Most volt egy tick (körváltás, percváltás, nevezd, aminek akarod, én ticknek hívom), és növekedett. Aztán mászkáltál, megint csökkent. Ahogy lépkedsz, mindig csökken.

Ati 07-01-2009 20:53

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 217850)
Jaaaa, hogy online kell lenni:) (Ha Ati csinál még egy játékot, becs szóra a súgó/kézikönyv olvasásával kezdem és nem játékkal)

Nem voltál? Akkor ez az ok. :) Csak akkor történnek dolgok a karakterrel, amikor be vagy lépve.

Van pár kivétel: például ha csata közben lépsz ki, akkor az a csata még lezajlik.

VIP tagok bizonyos tevékenységeket kilépett állapotban is folytatnak, igaz jóval lassabban.

(Most mindenki VIP tag, 1 hónapot alapból minden karakter kap, ezen felül pedig attól függően kapsz még, hogy Hódítóban voltál-e már VIP, és mennyi ideig. Ez nem mindig lesz így, de most az elején igen.)

Hex 07-01-2009 21:39

Nem találom sehol a vaknak a botját. Merre van? please :(

[HTPA]GeeForce 07-01-2009 21:42

az egyik parkban... a kettő fölső közül valamelyikben ha jól emlékszem! de összesen 4 van, tutira megtalálod pillanatokon belül, de a fölsőkkel kezd, úgy emlékszem ott van!

Hex 07-01-2009 21:43

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 217861)
az egyik parkban... a kettő fölső közül valamelyikben ha jól emlékszem!

végig mentem a városban mindenhol, nem jött elő, megpróbálom még egyszer.
köszi szépen

All times are GMT +1. The time now is 02:10.