Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek és trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=355)

laziga 03-27-2006 08:37

:eek: há én nem ugyan ezt irtam?
:D
de ha tudsz még ilyen aroságokat akkor ird ird ird ird:)

laziga 03-27-2006 08:42

de azt is sajan kevesen tudják hogy pl az ártozást is ki lehet deriteni :)
egyszerüen mentegeted a pont listát és akinek változik a hirneve (mert az azonnal frissül) az a hunyo aki téged ártozgat:)
És még a sugó azt oirja hogy nincs szerepe a hirnévnek :eek:
Na én ilyen trükkökre gondoltam :D

Apa 03-27-2006 09:27

Quote:

Originally Posted by laziga
de azt is sajan kevesen tudják hogy pl az ártozást is ki lehet deriteni :)
egyszerüen mentegeted a pont listát és akinek változik a hirneve (mert az azonnal frissül) az a hunyo aki téged ártozgat:)
És még a sugó azt oirja hogy nincs szerepe a hirnévnek :eek:
Na én ilyen trükkökre gondoltam :D

ez jo, erre nem gondoltam, bár vki má a számba rágta a pontlista figyelésének fontosságát.

King 03-27-2006 09:50

Quote:

Originally Posted by Apa
ez jo, erre nem gondoltam, bár vki má a számba rágta a pontlista figyelésének fontosságát.

Figyeled és mented a pontlistát, ez mindeddig oké.
Jön az ártó, és mi van, ha nincs változás, vagy épphogy? Lop valaki mástól, aztán ugyanott van, ahol volt. :) Erre varjatok gombot!

laziga 03-27-2006 09:52

Támadás

Ja végül is ide lehet sorolni azt is hogy a sok láma még támadni se tud tehát egy jó tanács 2 körös támadás esetén 29:55kor meg 59:55kor kell inditani a sereget mert akkor nem tudják kiszurni vagy ha még is már nem lesz ideje segitséger kérni :p

laziga 03-27-2006 09:57

hát azt elég nehéz hogy ugyan annyira vissza kerüljön de nem lehetetlen :p
de ha mentesz akko már igy is ugy is bukik mert menteni lehet másodpercenként is és akkor bukot az meg hogy keveset vagy sokat változik a hirneve mindegy mert az már meg mutatja hogy ki volt ezért kel röktön mentegetni a pontlistát mert ha több ori is akciozik és nem mind ellened akkor még azt is meg tudod hogy neked ki ártott mert az idö pont azt is meg mutatja:D

King 03-27-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by laziga
hát azt elég nehéz hogy ugyan annyira vissza kerüljön de nem lehetetlen :p
de ha mentesz akko már igy is ugy is bukik mert menteni lehet másodpercenként is és akkor bukot az meg hogy keveset vagy sokat változik a hirneve mindegy mert az már meg mutatja hogy ki volt ezért kel röktön mentegetni a pontlistát mert ha több ori is akciozik és nem mind ellened akkor még azt is meg tudod hogy neked ki ártott mert az idö pont azt is meg mutatja:D

mindeddig oké, de 24 órán keresztül percenként mentegetni a pontlistát... khmm, szóval ezt, hogy oldod meg?
egy kezdö meg örül, ha megússza, vagy kapkod, ott meg tényleg vége mindennek.
persze tételezzük fel, hogy kiderül a turpisság. mákja van, de mit ér vele, ha nem tud visszavágni, és hiába küldi a zöldet az ellennek? :)

laziga 03-27-2006 10:44

nem egésznap nem is kell csak ha ártoznak :p
nem tud vissza vágni? ha engem egy vari ártoz akkor leverem :D mint vak a poharat. Ha messze van szolok a varimnak hogy ártozza a tolimnak hogy ölje a varijait :rolleyes: Hamar észre veszi magát :D

laziga 03-27-2006 10:47

Ja nem rád gondoltam :D
De amugy nem baromság azt kikérem magamnak :mad:

laziga 03-27-2006 11:17

2körös támadás esetén ha körváltás elötti pillanatban azaz 29:55kor illetve 59:55kor inditod a sereget akkor hiába nézz távolba valakit már nem lesz ideje segitséget kérni mert ugye a minimum 2kör távolság van igy a szövi segitség már nem tud oda érni mert ö már 1körre van az ellenféltöl :D

All times are GMT +1. The time now is 04:24.