Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ötletek, javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Javaslatok tárgyakra, képességekre, képzettségekre (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3504)

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 14:45

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 213360)
Ezzel csökken a zsiványos küldetés értéke...

Rendes játékban ilyen feltételek mellett évek alatt tudnál bejutni egy zsiványsátorba...
TP nullázások, meg 1 aranyba kerülő alapanyagok, meg visszatöltődő kenyér nélkül nem mostanában fogsz leverni 10-12 zsiványt..
Tehát semmi köze a zsiványos küldetéshez.
Nem hiszem, hogy te nem unnád meg, hogy mondjuk 3 éven keresztül 4 a sebzésed, mire be tudsz menni a zsiványokhoz, és élve kis is jössz.

Ne felejts el, hogy ultra tápolt karaktereink vannak. Ha nem lesznek, akkor jól jönnének olyan fegyverek, amiket nem egy brutálisan nehéz küldetésben tudsz csak megszerezni.

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 14:48

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213362)
Mindenképpen hasznos lenne, ha lenne valami amivel vpét lehet visszatölteni, akár egy gyógyításhoz hasonló varázslat.

Igen, ezért írtam a Lélekfrissítés ötletét.
Tölteni is lehetne a VP-t, de nem lehetne végtelen VP-d.
Tehát mindenképpen olyan varázslat kell, amit magadra nem éri meg elnyomni. Különben végtelen VP-vel rohangálna minden 20. szintü karakter. Ez nem célom.

Ildee 06-01-2009 14:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 213365)
Igen, ezért írtam a Lélekfrissítés ötletét.
Tölteni is lehetne a VP-t, de nem lehetne végtelen VP-d.
Tehát mindenképpen olyan varázslat kell, amit magadra nem éri meg elnyomni. Különben végtelen VP-vel rohangálna minden 20. szintü karakter. Ez nem célom.

Végtelen vpét el lehet kerülni, ha olyan feltételhez kötött mint az ép. Gyógyítással sem tudod max fölé tölteni az épet. Lehetne olyan varázslat amely %osan tölti vissza a vpét annak függvényében hogy mennyid van éppen.

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 14:58

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213367)
Végtelen vpét el lehet kerülni, ha olyan feltételhez kötött mint az ép. Gyógyítással sem tudod max fölé tölteni az épet. Lehetne olyan varázslat amely %osan tölti vissza a vpét annak függvényében hogy mennyid van éppen.

Magyarul, ha elérem azt a %-os arány, amikor többet tölt vissza, mint amennyibe kerül, onnantól kezdve VÉGTELEN VP-m van, mert mondjuk 30 VP-ből feltöltök magamra 40-et... Aztán 30-ból 42-t... Aztán 30-ból 45-t...

Nem. Ezt direkt nem akartam!

30 VP-ből 20-at lehessen tölteni.
Vagy mindegy mennyit. A lényeg, hogy a szükségleténél kevesebbet!

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 15:01

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy ÉP-ből is végtelen van, ezért írtam, hogy a mostani top karakterek halhatatlanok.

Hogy miért? Mert 1 gyógyítás varázslattal többszáz (sőt, többezet) ÉP-t tudtok visszatölteni, annyit meg szerintem semmi nem ver le rólatok.

Ma a lidérccel megszívtam, de tulajdonképpen már én is kezdek halhatatlan lenni, pedig csak 1400 ÉP-m és 1700 VP-m van. De ha csata közben eléri az ÉP-m a 900-at, gyógyítok egyet 13 VP-ből, és újra 1400-on vagyok...

Tehát végtelen ÉP-m van? Igen.

Na ilyet nem akarok igazi játékban. Se ÉP-vel, se VP-vel.

Dus 06-01-2009 15:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 213369)
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy ÉP-ből is végtelen van, ezért írtam, hogy a mostani top karakterek halhatatlanok.

Hogy miért? Mert 1 gyógyítás varázslattal többszáz (sőt, többezet) ÉP-t tudtok visszatölteni, annyit meg szerintem semmi nem ver le rólatok.

Ma a lidérccel megszívtam, de tulajdonképpen már én is kezdek halhatatlan lenni, pedig csak 1400 ÉP-m és 1700 VP-m van. De ha csata közben eléri az ÉP-m a 900-at, gyógyítok egyet 13 VP-ből, és újra 1400-on vagyok...

Tehát végtelen ÉP-m van? Igen.

Na ilyet nem akarok igazi játékban. Se ÉP-vel, se VP-vel.

Később lesznek erősebb mobok akik szerintem vagy 1K-t is beléd sebeznek, ott már közel sem elég annyi sem amennyi Nekem van :p

De tény, hogy a gyógyítás %-osan gyógyít és van egy minimum értéke. Legyen maximum értéke is, ami a varázsló képességein múlna :)

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 15:17

Igazából nem a gyúgyításról akartam beszélni :D Hanem arról, hogy az én javaslatom szerint ne lehessen végteleníteni a VP-t.

/egyébként mire rendes játékban meg tudsz ölni egy olyan lényt, ami 1000-ret üt... hát az kb 6-8 év játékidő, ha nem több. :D/

Toto 06-01-2009 17:55

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 213364)
Rendes játékban ilyen feltételek mellett évek alatt tudnál bejutni egy zsiványsátorba...
TP nullázások, meg 1 aranyba kerülő alapanyagok, meg visszatöltődő kenyér nélkül nem mostanában fogsz leverni 10-12 zsiványt..
Tehát semmi köze a zsiványos küldetéshez.
Nem hiszem, hogy te nem unnád meg, hogy mondjuk 3 éven keresztül 4 a sebzésed, mire be tudsz menni a zsiványokhoz, és élve kis is jössz.

Ne felejts el, hogy ultra tápolt karaktereink vannak. Ha nem lesznek, akkor jól jönnének olyan fegyverek, amiket nem egy brutálisan nehéz küldetésben tudsz csak megszerezni.

Lehet, hogy Atinak nem is célja, hogy 3-4 évnél hamarabb a zsiványos küldi közelébe juss :)

Phoenix 06-01-2009 19:01

Remyvel beszéltük, hogy az is érdekes lenne, ha a kovácsolásnak is lennének szintjei és ezzel jobb cuccokat tudnál létrehozni, szval alap kovácssal ne akarj fénykardot csinálni :)
Plusz ha kovácsolásnál használnál zöld lötyit, akkor életlopós lehetne (a sebzés bizonyos %-ában), másik lötyivel meg manalopós.

Dus 06-01-2009 19:13

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 213384)
Remyvel beszéltük, hogy az is érdekes lenne, ha a kovácsolásnak is lennének szintjei és ezzel jobb cuccokat tudnál létrehozni, szval alap kovácssal ne akarj fénykardot csinálni :)
Plusz ha kovácsolásnál használnál zöld lötyit, akkor életlopós lehetne (a sebzés bizonyos %-ában), másik lötyivel meg manalopós.

Fúú ez tök jó ötlet :)

De akkor már ha kovácsolásnál vannak szintek, építésnél is lehetnének...

Bányászatnl is vannak végülis...

És attól sem kell félni, hogy kevés a tp, hisz lesz egy kovácsolós karaktered, egy bányászós, stb., vagy egy klánban lesznek ilyenek, stb. :)

All times are GMT +1. The time now is 01:15.