![]() |
Quote:
TP nullázások, meg 1 aranyba kerülő alapanyagok, meg visszatöltődő kenyér nélkül nem mostanában fogsz leverni 10-12 zsiványt.. Tehát semmi köze a zsiványos küldetéshez. Nem hiszem, hogy te nem unnád meg, hogy mondjuk 3 éven keresztül 4 a sebzésed, mire be tudsz menni a zsiványokhoz, és élve kis is jössz. Ne felejts el, hogy ultra tápolt karaktereink vannak. Ha nem lesznek, akkor jól jönnének olyan fegyverek, amiket nem egy brutálisan nehéz küldetésben tudsz csak megszerezni. |
Quote:
Tölteni is lehetne a VP-t, de nem lehetne végtelen VP-d. Tehát mindenképpen olyan varázslat kell, amit magadra nem éri meg elnyomni. Különben végtelen VP-vel rohangálna minden 20. szintü karakter. Ez nem célom. |
Quote:
|
Quote:
Nem. Ezt direkt nem akartam! 30 VP-ből 20-at lehessen tölteni. Vagy mindegy mennyit. A lényeg, hogy a szükségleténél kevesebbet! |
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy ÉP-ből is végtelen van, ezért írtam, hogy a mostani top karakterek halhatatlanok.
Hogy miért? Mert 1 gyógyítás varázslattal többszáz (sőt, többezet) ÉP-t tudtok visszatölteni, annyit meg szerintem semmi nem ver le rólatok. Ma a lidérccel megszívtam, de tulajdonképpen már én is kezdek halhatatlan lenni, pedig csak 1400 ÉP-m és 1700 VP-m van. De ha csata közben eléri az ÉP-m a 900-at, gyógyítok egyet 13 VP-ből, és újra 1400-on vagyok... Tehát végtelen ÉP-m van? Igen. Na ilyet nem akarok igazi játékban. Se ÉP-vel, se VP-vel. |
Quote:
De tény, hogy a gyógyítás %-osan gyógyít és van egy minimum értéke. Legyen maximum értéke is, ami a varázsló képességein múlna :) |
Igazából nem a gyúgyításról akartam beszélni :D Hanem arról, hogy az én javaslatom szerint ne lehessen végteleníteni a VP-t.
/egyébként mire rendes játékban meg tudsz ölni egy olyan lényt, ami 1000-ret üt... hát az kb 6-8 év játékidő, ha nem több. :D/ |
Quote:
|
Remyvel beszéltük, hogy az is érdekes lenne, ha a kovácsolásnak is lennének szintjei és ezzel jobb cuccokat tudnál létrehozni, szval alap kovácssal ne akarj fénykardot csinálni :)
Plusz ha kovácsolásnál használnál zöld lötyit, akkor életlopós lehetne (a sebzés bizonyos %-ában), másik lötyivel meg manalopós. |
Quote:
De akkor már ha kovácsolásnál vannak szintek, építésnél is lehetnének... Bányászatnl is vannak végülis... És attól sem kell félni, hogy kevés a tp, hisz lesz egy kovácsolós karaktered, egy bányászós, stb., vagy egy klánban lesznek ilyenek, stb. :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:15. |