![]() |
Quote:
legalábbis én már jó ideje erre jutottam miután ilyet tapasztaltam.. |
Quote:
|
kb 600 hekitől nem volt semmi fedezés, mert nem volt 4 ori a csoportban, akinek nagyobb lett volna a földje
csak ütés, ütés amikor kiment ütni 892 hekije volt, 13 hekivel lett neki 905 |
Ha nekem olyan jellegű problémám akadt, mint Poolnak, akkor sohasem a hibajelzések topicban tettem szóvá. A hibajelzések topic a friss fejlesztések gyors bejelentésére van. A fejlesztés után már 1 héttel sem érdemes ide írni...
Ilyen jellegű problémát -ha valaki nem akar a supportra írni-, szerintem legjobb a segítség topicban felvetni valamilyen kérdés formájában. Például: Hogyan lehetséges 5-s szinten 900 heki fölé menni ütéssel? |
Quote:
|
No, akkor lehet már tudni, hogyan történhetett? :D
|
Quote:
ez tetszik, jo topik lenne, hogy szabályos keretek között beszéljük meg hogy lehet a 900-as határ szabályát megszegni:D azota a másik szövitag is 900 heki felett van. érdekes engem levágott 900-ra:D azaz nem kaptam meg azt a hekit amit elhoztam Pool nyiss egy topikot hogy rájöjjünk a titokra:D |
900 hekim volt pár napja, de két ütésből is kaptam 1-1 hekit amit én ütöttem, így már 902 hekin vagyok...
5/U-ban lassan, de biztosan haladok :) erre sincs semmi elképzelés, magyarázat? :D |
jah és fémbányát kaptam, hogy meg legyen minden info :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:46. |