Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Ati 05-12-2009 11:41

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 211212)
Ati, azt nézem, hogy a csata események kiírása soha nem foglal széltében annyi helyet, hogy ne lehessen a varázslatokat tartalmazó dobozt függőlegesen felnagyítani :)

Lehet róla szó??

Mert sok varázslat van, és mindig görgetek, és keresgélem, és ha leérne sokkal tovább a doboz, legalább görgetni nem kéne...

Kikkel csatázol, hogy nem lesz olyna széles? :) Nekem elég széles tud lenni...

Dus 05-12-2009 11:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211213)
Kikkel csatázol, hogy nem lesz olyna széles? :) Nekem elég széles tud lenni...

Csatáztam én már mindennel, d emég egyszer sem tapasztaltam olyan széles kiírást :)

Nah, majd még megfigyelem, hátha csak keverem :)

De szerintem akkor is jobb lenne, ha egy eseményt meg is tör és új sorba kezdi...

Ati 05-12-2009 11:44

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 211214)
De szerintem akkor is jobb lenne, ha egy eseményt meg is tör és új sorba kezdi...

Hosszabb csatánál így is kevés fér el. 3 másodperced van végigfutni a történéseket. Ha ezt azzal bonyolítjuk, hogy nem is egy sorosak az események, hanem 2 sorosak, akkor ember legyen a talpán, aki 3 mp alatt végigfutja, hogy mi történt, és még cselekedni is tud.

Dus 05-12-2009 11:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211215)
Hosszabb csatánál így is kevés fér el. 3 másodperced van végigfutni a történéseket. Ha ezt azzal bonyolítjuk, hogy nem is egy sorosak az események, hanem 2 sorosak, akkor ember legyen a talpán, aki 3 mp alatt végigfutja, hogy mi történt, és még cselekedni is tud.

Akkor mondj egy kiírást ami belelógna :)

Még 3 számjegyű tp és 3 számjegyű arany kapásánál is pont az akció doboz jobb oldaláig ér, tehát a varázslós dobozt simán lehetne növelni :)

Bár ez őrnél volt ami 2 betű...
De a tp és pénzt kapást viszont nem baj szerintem ha két sorba írja ki...Az nem is olyan gyakori, hogyha esetleg emiatt nem lehetne növelni függőlegesen a varázslós dobozon... :)

Ildee 05-12-2009 12:50

Nemrég elkezdtem hajót építeni és a hajó el is készült szépen. De kiléptem, hogy frissítsem a böngészőmet, erre kiírta hogy hajóépítés 40%, azaz elölről kezte építeni a hajót :confused::eek::mad:
Ha jól emléxem Totonak is valami hasonló problémája volt...

Ati 05-12-2009 12:51

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 211218)
Nemrég elkezdtem hajót építeni és a hajó el is készült szépen. De kiléptem, hogy frissítsem a böngészőmet, erre kiírta hogy hajóépítés 40%, azaz elölről kezte építeni a hajót :confused::eek::mad:
Ha jól emléxem Totonak is valami hasonló problémája volt...

Ne már... :( :)

És ha nem lépsz ki, akkor mi történik? Miért lépsz ki építés közben? És hogyhogy 40%-ról indul? :-o

Ildee 05-12-2009 12:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211219)
Ne már... :( :)

És ha nem lépsz ki, akkor mi történik? Miért lépsz ki építés közben? És hogyhogy 40%-ról indul? :-o

Kiléptem, már írtam miért, nálam elég gyaakran befagy és nem tudok menni a térképen, vagy ha igen akkor nagyon lassan, ezért léptem ki, és témyleg előtte már készen volt a hajóm :(
Remélem mégegy ilyen nem lesz mert már szeretnék hozzáfogni a térképhez.

Ildee 05-12-2009 17:10

A kígyó megütött, 6 életerőt vesztettél.
A kígyó nem megmarni szokott? :eek::eek::eek:

Ildee 05-12-2009 18:10

Újabb észrevétel:
Lementem Phoval és Bimmel a csatornakirályhoz, mikor elkezdődött a csata, akkor nekem semmit sem írt ki, csak hogy mit harcolok a jegesmedvével (előtte utoljára azzal harcoltam), és hiába próbáltam varázsolni a csatornaőrökre, nem sikerült, pedig veszettül nyomtam a gombot... ezt abból vettem észre hogy a vpém egyáltalán nem változott.

[HTPA]GeeForce 05-12-2009 18:49

Para, ha térképrajzolás közben éhen/szomjan halok? :D (A karakterrel persze...)
Nem lehetne megoldani, hogy azon azh egy négyzeten ne éhezz/szomjazz?

All times are GMT +1. The time now is 09:27.