![]() |
Quote:
|
Quote:
Nah, majd még megfigyelem, hátha csak keverem :) De szerintem akkor is jobb lenne, ha egy eseményt meg is tör és új sorba kezdi... |
Quote:
|
Quote:
Még 3 számjegyű tp és 3 számjegyű arany kapásánál is pont az akció doboz jobb oldaláig ér, tehát a varázslós dobozt simán lehetne növelni :) Bár ez őrnél volt ami 2 betű... De a tp és pénzt kapást viszont nem baj szerintem ha két sorba írja ki...Az nem is olyan gyakori, hogyha esetleg emiatt nem lehetne növelni függőlegesen a varázslós dobozon... :) |
Nemrég elkezdtem hajót építeni és a hajó el is készült szépen. De kiléptem, hogy frissítsem a böngészőmet, erre kiírta hogy hajóépítés 40%, azaz elölről kezte építeni a hajót :confused::eek::mad:
Ha jól emléxem Totonak is valami hasonló problémája volt... |
Quote:
És ha nem lépsz ki, akkor mi történik? Miért lépsz ki építés közben? És hogyhogy 40%-ról indul? :-o |
Quote:
Remélem mégegy ilyen nem lesz mert már szeretnék hozzáfogni a térképhez. |
A kígyó megütött, 6 életerőt vesztettél.
A kígyó nem megmarni szokott? :eek::eek::eek: |
Újabb észrevétel:
Lementem Phoval és Bimmel a csatornakirályhoz, mikor elkezdődött a csata, akkor nekem semmit sem írt ki, csak hogy mit harcolok a jegesmedvével (előtte utoljára azzal harcoltam), és hiába próbáltam varázsolni a csatornaőrökre, nem sikerült, pedig veszettül nyomtam a gombot... ezt abból vettem észre hogy a vpém egyáltalán nem változott. |
Para, ha térképrajzolás közben éhen/szomjan halok? :D (A karakterrel persze...)
Nem lehetne megoldani, hogy azon azh egy négyzeten ne éhezz/szomjazz? |
All times are GMT +1. The time now is 09:27. |