Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hatodik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3458)

Ati 04-27-2009 23:31

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 209584)

Volt 1 katonám és 8 munkásom. Odamentem a barakomhoz és elkezdtem egy elitképzést, majd a katonámat betettem a barakba és elkezdtem katonát képezni valamint toborozni. Ment mind3. Végül lett 8 munkásom és egy elitem, valamint katona a barakban. Nem az elitnek kellene a barakban lenni és nálam egy katonának? Ill. a most a barakban lévő katonát sajna nem tudom képezni, meg kell cseréljem az elittel. Nem tudom hogy ez így volt e kitalálva, mindenesetre leírtam. :)

Amikor képzel, akkor a Nálad levőket képzed. Akit betettél a barakkba, az ottmarad, azzal már nem tudsz semmit csinálni. Majd jönnek a banditák, és azok kezdenek velük valamit... :) (Kivéve, ha lebontod a barakkot, mert akkor eltűnnek.)

BimmBimm 04-27-2009 23:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209589)
Amikor képzel, akkor a Nálad levőket képzed. Akit betettél a barakkba, az ottmarad, azzal már nem tudsz semmit csinálni. Majd jönnek a banditák, és azok kezdenek velük valamit... :) (Kivéve, ha lebontod a barakkot, mert akkor eltűnnek.)

oké:)

És egy kis hibácska még így éjjelre:
Ha a profilmat nézem (vagy mi a neve) és akkor rákattintok a klán fülön a város gombra nem adja be. Csak ha visszamegyek a térképre és utána katt a városra. Nem tudom ez így helyes e, de szerintem jobb lenne nemígy:)

Ati 04-27-2009 23:36

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209586)
Építettem egy postát, nem mást, postát. Amikor a helyi menübe megyek rajta, akkor tudok bort készíteni, de levelet feladni azt nem :D

Lehet, hogy ezért nem volt eredetileg bent a szőlőprés... :D

Dus 04-27-2009 23:47

Kezdem megszokni a falon valóátjárkálás, és most már kifejeztten ellenezném, hogy változtatva legyen :D
Kényelmes a klántagoknak, könnyen lehet védelmi vonalakat csinálni és kint tartja a nem klá tagokat...maradjon :)

BimmBimm 04-28-2009 08:08

Most reggel a következő meglepetés ért: Most először és remélem nem utoljára, be tudtam lépni Firefox alól a játékba:) HURRÁÁÁ :D

laci 04-28-2009 08:15

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 209598)
Most reggel a következő meglepetés ért: Most először és remélem nem utoljára, be tudtam lépni Firefox alól a játékba:) HURRÁÁÁ :D

Csoda történt, végre nekem is sikerült :):)

Ati 04-28-2009 08:17

Ezen az oldalon ezzel kapcsolatban semmi sem változott, úgyhogy marad rejtély, hogy eddig miért nem tudtatok. :(

laci 04-28-2009 08:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209600)
Ezen az oldalon ezzel kapcsolatban semmi sem változott, úgyhogy marad rejtély, hogy eddig miért nem tudtatok. :(

Nem baj, fő hogy működik :)

Ati 04-28-2009 09:42

Ne feledjétek, hogy az aktuális teszteken, és az általános észrevételeken kívül még mindig függőben a következő tesztek:

• Szakadás. Ismételni tudod-e, kidobás előtt szól-e, ha szakadt a neted, akkor vissza tudsz-e jönni pár percen belül?
  • Csata közben valaki más eseményeit látod. Előfordul-e ilyen? Ha igen, akkor másold be légyszi az eseményeket, és a pontos körülményeket. Meg tudod/tudjátok-e ismételni?
  • Ezen kívül nem volt semmi reakció arra, hogy nagyobb csapat együtthaladása esetén még most is idegesítően lassú-e a mozgás. Azt feltételezem, hogy akkor ez már nem áll fenn. Jól feltételezem? :)
Köszi.

Ati 04-28-2009 09:49

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 209571)
Mikor lisztet csináltam, és mégegyszer rákattintottam a lisztkészitésre azt irta: Előbb fejezd me amit csinálsz

Csak 8 helyen volt elgépelve... :D

All times are GMT +1. The time now is 12:50.