Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
(Post 209635)
ez a legpechesebb eset. egyenletes eloszlásban mondjuk 50ütésnél 75heki. de ha azt vesszük hogy a jelenlegi szabályok mellett nem igazán fox 50x földre ütni lefelé, mert nem igaz mászhatsz felfelé. de technikailag is megoldható, hogy mielött a 4. felé ütitek magatokat, feljebb fedez a tolis még, és a tetejére egálba lesztek, vagy a tolis átépül és üt egy olyat,hogy a föld nagyrészét neki hagyjátok... sokkal nagyobb a játék tér a földel mint eddig. én tartom hogy ezekután se ingyen kapja minden szituációban a tolis a földet. legalább gondolkodni kelljen hamár együtt akartok maradni...
|
Írtál néhány butaságot
900 hekiig lehet menni 5-ben asszem, szóval simán lehet nekem 900 a szövimnek 750
bár az megoldható, hogy utána is ütök, én már nem növök, de ő még igen
a felfedezésed meg ha jól olvasom sántít, mert már régen nem a 4. helyezett földjéig lehet felfedezni.....
vagy Te még úgy tudod?
egyébként U-ban majd 100 hekivel többen van, mint a szabis elsőnek :)
a föld nagy részét meg nem lehet neki hagyni, mert ha két szövi lemond az saját részéről, akkor a támadó kapja meg a sokat, akinek kellene nincs vele kisegítve
igy megint csak nő a különbség...
talán neked is gondolkodni kellene, mielőtt írsz és csak úgy lehúzod a témát...
De mielőtt bárki is azt gondolná, hogy annyira zavar...
Nem így van, de talán lehetne rajta kicsit finomítani...
De mivel nincs senkinek semmi ötlete (nekem sem), csak annyit tudtok írni, hogy hülyeség, amit írok, akkor hagyjuk a fenébe...
|