Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   5. TESZT: Hajózás, obeliszkek, visszatérés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3451)

Phoenix 04-23-2009 19:13

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209055)
Szerintem meg ne lehessen. Ennyi erővel legyen a katonaképzés, meg a többi képzés is háromszor loyan gyors...
Kalózt meg aztán végképp ne lehessen toborozni...

A matróznak el kell fogadnia mint kapitány, és a kalóznak is, amihez nagyobb mértékű lojalitás kell. Amit meg csak bele lehet nevelni az emberekbe :)
Csak amolyan jött-menteket én sem szívesen vennék fel a hajómra :)

Nem gyorsabb képzésre gondolok, hanem közvetlen matróz toborzásra, esetleg abból lehetne kalózt képezni meg valami magasabb szintűt és akkor így megfelelne a katonaképzésnek, mármint ott is először munkás, majd katona, aztán elit. Itt meg matróz, ágyúkezelő, kalóz :)

Dus 04-23-2009 19:29

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209063)
Nem gyorsabb képzésre gondolok, hanem közvetlen matróz toborzásra, esetleg abból lehetne kalózt képezni meg valami magasabb szintűt és akkor így megfelelne a katonaképzésnek, mármint ott is először munkás, majd katona, aztán elit. Itt meg matróz, ágyúkezelő, kalóz :)

Nem mondtam, hogy gyorsabb képzésre gondolsz :)
Csak azt mondtam, ennyi erővel lehet gyorsabb is :)

Szerintem NEM jó ötlet, leírtam miért...

Jó ez így ahogy van!

Phoenix 04-23-2009 19:43

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209064)
Nem mondtam, hogy gyorsabb képzésre gondolsz :)
Csak azt mondtam, ennyi erővel lehet gyorsabb is :)

Szerintem NEM jó ötlet, leírtam miért...

Jó ez így ahogy van!

A másik témában meg te mondod, hogy milyen hosszú a képzés ;)

Na akkor másik ötlet: tengeri szörnyek :) Ott is lehessen harcolni természetes ellenségek ellen. Pl: Krachen, kalózok, cápák, óriás manta, szirének vagy Maga Poseidon ellen ;) :) stb...

Dus 04-23-2009 19:49

A szörnyes ötletet én i támogatom :)

Ati 04-23-2009 22:18

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209067)
A másik témában meg te mondod, hogy milyen hosszú a képzés ;)

Na akkor másik ötlet: tengeri szörnyek :) Ott is lehessen harcolni természetes ellenségek ellen. Pl: Krachen, kalózok, cápák, óriás manta, szirének vagy Maga Poseidon ellen ;) :) stb...

Ez majd lesz hajós csata alatt, jelenleg a hajós csata igencsak puritán, holnap majd lehet nézegetni picit, de most leginkább az ellenfél lassítását szolgálja csak.

Redback 04-23-2009 23:21

Amikor kint hajóztam, eldobtam a kézikocsim, de nem tűnt el.Szerintem logikusabb lenne, ha eltűnne :)

Ati 04-24-2009 08:12

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 209095)
Amikor kint hajóztam, eldobtam a kézikocsim, de nem tűnt el.Szerintem logikusabb lenne, ha eltűnne :)

Az a feláldozás. Akkor tűnik el. Ha csak eldobod, akkor a kézikocsi fából van, lebeg a vízen.

Princ 04-24-2009 13:07

Amikor hajón vittem a második karim és avval kiléptem, fény derült egy képességemre: tudok járni a vizen. :) Pontosabban csak állni.

jezus_koveto.jpg

Ati 04-24-2009 13:09

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 209126)
Amikor hajón vittem a második karim és avval kiléptem, az elsővel meg kikötöttem, megtanultam vizen járni visszalépés után a másodikkal. :) Pontosabban csak állni.

jezus_koveto.jpg

Ez jelzi, hogy vízben vagy, de nem hajón, úgyhogy ciki van. Vagy visszajutsz a partra egyedül (visszatérés varázslat, kék varázsital, fehér varázsital, elhalálozás (jajj)), vagy valakit segítségül hívsz, ha tudod hol vagy, és felvesz a hajójára, amivel aztán partot tudsz érni.

Princ 04-24-2009 13:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209127)
Ez jelzi, hogy vízben vagy, de nem hajón, úgyhogy ciki van. Vagy visszajutsz a partra egyedül (visszatérés varázslat, kék varázsital, fehér varázsital, elhalálozás (jajj)), vagy valakit segítségül hívsz, ha tudod hol vagy, és felvesz a hajójára, amivel aztán partot tudsz érni.

Aham. Végülis nem rossz dolog vizen járni, nekem tetszik. :)
Arra kéne még magyarázat hogy amikor hasonló szituban nem a második karimmal lépek ki hanem az elsővel, akié a hajó, majd visszalépek és elhajózok, miért egy második hajóikonnal jelzi hogy a vízben vagyok, de nem hajón.

All times are GMT +1. The time now is 18:23.