Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Harmadik napi tapasztalatok, plusz a hétvége (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3444)

Ati 04-18-2009 17:21

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208377)
Kereskedelem: nem lehetne majd még azt is kiírni, hogy összesen mennyi cuccot bírok el? A kocsikat vásárolva nem láttam semmi változást pl az erőnél (ami tudtommal a teherbírást jelzi), és csak próbálgatva sikerült rájönni, hogy mennyi fér a kocsiba.

Ez a függőben lévő dolgok közé fel van már írva.

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208377)
Szerk: megvan a tárna mint kiderült, de szinte teljesen üres. Néhány 100 mozgást ellőve találtam csak 2 követ.

Nincs olyna nagyon sok bányamező, de azok közül 1422-n van most lelőhely. Megtanultál minden bányász képességet? Ne csak a kőfejtést tanuld meg. De azt minimum, mert anélkül semmit nem fogsz találni.

Ati 04-18-2009 17:23

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208378)
A másik: szabad rablás van? Nem lehet eltárolnom a vásárolt kocsimat? Esetleg piacon kellene tartani kicsit drágábban? (mint a Hódítóban :) ) Mi van akkor, ha évekig nem veszik meg valamimet a piacon? Gyűlik a lista törölhetetlenül? Vagy elvész?

Nem lehet eltárolnod sehol.

Max ha majd lesz házad. Oda csak Te mehetsz be, és ott tudsz tárolni dolgokat. Házat majd lehet venni (játékbeli pénzért), illetve Nektek "alanyi jogon" járni fog a főváros elit területén majd. Ház tesztelése később, akkor kapja majd meg mindenki a sajátját.

A piacon gyűlik a lista ilyenkor, nincs rablóbanda, aki elviszi, és tervben sincs ilyesmi bevezetése.

Hex 04-18-2009 17:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208391)
Nem lehet eltárolnod sehol.

Max ha majd lesz házad. Oda csak Te mehetsz be, és ott tudsz tárolni dolgokat. Házat majd lehet venni (játékbeli pénzért), illetve Nektek "alanyi jogon" járni fog a főváros elit területén majd. Ház tesztelése később, akkor kapja majd meg mindenki a sajátját.

A piacon gyűlik a lista ilyenkor, nincs rablóbanda, aki elviszi, és tervben sincs ilyesmi bevezetése.

sajnos most nem sok időm volt tesztelni (fogfájás, itthoni melós, stb.), de ami eddig észrevételem van,volt: a segítők toborzása nagyon jó pofa dolog szerintem, összehasonlítottam a bányában egy segítővel és anélküli karaktert. a különbség tapasztalható volt, bár 9:1 volt az arány és akkor is egy követ bányásztam. :) bár lehet majd több képességet is kell majd fejleszteni (kovács,bányászat,fémbányászat megvolt, meg talán még valami). A piac is érdekesen műkődik,bár nem volt annyi pénzem,hogy nagy léptekben befolyásoljam mint pl. Dus, de szerintem rendben van így. Negatívumot, vagy hibát nem tapasztaltam, csak egyet, de azt Ati javította. Összességében, eddig nekem nagyon bejön az egész :)

vityu 04-18-2009 17:52

Én is akarok tesztelni :(

Bocsi az OFF-ért

Ati 04-18-2009 17:58

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 208397)
Én is akarok tesztelni :(

Bocsi az OFF-ért

Szerintem beszélj a rendszergazdátokkal. Mondd meg neki, hogy technikai infó: a 6000-s porton akarsz kommunikálni egy szerverrel.

Swiss 04-18-2009 19:29

Az imént Swiss3 at megtámadta egy csatornaőr a csiga labirintusban, közben Swiss2 csatlakozott a csatához, úgy hogy a városban volt.

Jó ez így?

Ati 04-18-2009 19:53

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 208402)
Az imént Swiss3 at megtámadta egy csatornaőr a csiga labirintusban, közben Swiss2 csatlakozott a csatához, úgy hogy a városban volt.

Jó ez így?

Harcolt is, vagy csak kiírta, hogy csatlakozik?

Swiss 04-18-2009 20:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208405)
Harcolt is, vagy csak kiírta, hogy csatlakozik?

Harcolt és meg is halt!

Ati 04-18-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 208406)
Harcolt és meg is halt!

Ez csak akkor, amikor ő támadt meg ebben a felállásban, vagy akkor is, amikor Te támadsz rá?

Swiss 04-18-2009 20:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208407)
Ez csak akkor, amikor ő támadt meg ebben a felállásban, vagy akkor is, amikor Te támadsz rá?

Letesztelem úgy hogy én támadok egy pill...

All times are GMT +1. The time now is 15:19.