Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 208391)
Nem lehet eltárolnod sehol.
Max ha majd lesz házad. Oda csak Te mehetsz be, és ott tudsz tárolni dolgokat. Házat majd lehet venni (játékbeli pénzért), illetve Nektek "alanyi jogon" járni fog a főváros elit területén majd. Ház tesztelése később, akkor kapja majd meg mindenki a sajátját.
A piacon gyűlik a lista ilyenkor, nincs rablóbanda, aki elviszi, és tervben sincs ilyesmi bevezetése.
|
sajnos most nem sok időm volt tesztelni (fogfájás, itthoni melós, stb.), de ami eddig észrevételem van,volt: a segítők toborzása nagyon jó pofa dolog szerintem, összehasonlítottam a bányában egy segítővel és anélküli karaktert. a különbség tapasztalható volt, bár 9:1 volt az arány és akkor is egy követ bányásztam. :) bár lehet majd több képességet is kell majd fejleszteni (kovács,bányászat,fémbányászat megvolt, meg talán még valami). A piac is érdekesen műkődik,bár nem volt annyi pénzem,hogy nagy léptekben befolyásoljam mint pl. Dus, de szerintem rendben van így. Negatívumot, vagy hibát nem tapasztaltam, csak egyet, de azt Ati javította. Összességében, eddig nekem nagyon bejön az egész :)
|