![]() |
Quote:
mozgásnál is lehessen számot beírni, hogy hány "kockányit" szeretnél lépni. természetesen annyiszor vonná le a mozgáspontokat.. Én rendszeresen futok bele abba a hibába, hogy 3 kockát kéne lépnem, de mivel a karakterem csak akkor mozog, ha gyorsan nyomkodom az egeret, vagy nem mindig ugyanarra a pixelre kattintok, hanem mozgatom ide oda az egeret kattintás közben, ezért sokszor túlmegyek... Pl amikor a halállabirintusban fordulnom kéne egy kereszteződésben, a 2 helyett permanensen 3-at lépek, vagy a 3 helyett 4-et, és így tovább... ezért még egyszer vissza is kell lépnem, tehát 2 lépéssel többet lépek feleslegesen, kvázi önhibámon kívül. ezt megoldaná egy lépésszámláló cella, meg gombok megjelenítése, amire kattintva lehetne lépni. beírom, hogy 3-at lépjen, megnyomom a lefelé gombot, és lelép 3-at. tereptől függően meg levonja a 3-6-9-stb mozgáspontot. |
Quote:
Hát nem tudom ezt mennyien használnák a gombok helyett, hogy kiválasztod merre akarsz menni, beírod a számot, megnyomod a gombot, ......... Ennél szerintem még az is egyszerűbb, ha visszalépsz egyet. |
Quote:
A lényeg: 3-s bent állt arénában 2-es meg kint a városon kívül valahol én megtámadtam a 3-ast, bal alsó sarokban Rider3 volt írva, rákattintottam, majd "Megtámadás" (vagy mi) De fent, a csata mezőben, Célpontként már a Rider2 jelent meg. És azt is ütöttem. Tök más térképen voltunk. Meg is öltem. Bekerült a halállabirintusba. (Rider2 került oda!) Ott is meg tudtam ölni! (Rider3-on keresztül!) Kérdésedre a válasz: Igen, amint megtámadtam, azonnal a Rider2-t kezdtem el ütni, tehát már a csata megkezdésekor rossz karaktert írt célpontnak, és a sebzést is (ennek megfelelően) rossz karakternek osztotta ki. |
Quote:
"Támadásba lendülsz. Célpontod: **********" A ********** helyére mi volt írva? |
Quote:
Engem idegesít, amikor kevés az MP-m, és feleslegbe lépkedek ide-oda. :D Persze, ettől függetlenül lehet hülyeség a javaslatom. Ezesetben vedd úgy, hogy nem szólaltam meg. :D |
A varázslatok résznél automatikusan kezeli az offenzív/defenzív varázslatokat? Nincs elég VP-m kipróbálni, de az ellenre kattintás után nem lehet őt inaktívvá tenni, azaz ha valami védő varázslatot tennék fel, akkor az ellenre teszi?
|
Quote:
A ******* helyére pedig Rider2 volt írva. Mind középen, a "csatajelentésnél", mint pedig felül, a fekete kockában, Célpont-ként. Tehát teljesen olyan volt, mintha a Rider2-t támadtam volna meg. |
ui: de amióta ujraindítottál, vagy mi, azóta teljesen jó. Rider3-at támadtam (támadtuk?) meg, és az is sebződött, és az is halt meg. (És az is volt kiírva a jelentésnél, meg a célpontnál.)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:00. |