Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Mi lesz a 9 személyiség után? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=339)

King 03-21-2006 17:38

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Mire lenne jó a 10-es?
Jól mutat, ő már 10x végigment, maradék nélkül osztható 1, 2, 5, 10-el, stb stb :)
Plusz teki% szerintem nem szerencsés. (főleg, hogy van már ilyen személyiség)

valamire jó lenne azért. :) és még mindíg fenntartom a szakosodást... :)

King 03-21-2006 17:39

valamit mindenképp megérdemelne...

director 03-21-2006 17:45

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Ez ok, de nem is erről van szó :) (én egyik szinten sem tartanék, ha már itt tartunk)

a gazdálkodó pedig nem rossz.. már a tanyák miatt se.. :D

Csokibácsi 03-21-2006 17:49

Quote:

Originally Posted by director
a gazdálkodó pedig nem rossz.. már a tanyák miatt se.. :D

Egy szóval sem mondtam, hogy rossz ;)

Xeper 03-21-2006 17:57

Mikor még nem voltak személyiségek sem, csak málusz, akkor is körözött Tuvalu...tehát nem hiszem hogy összetörné, hogy "csak" 9 személyiség jut neki :D

Csokibácsi 03-21-2006 18:38

Quote:

Originally Posted by Xeper
Mikor még nem voltak személyiségek sem, csak málusz, akkor is körözött Tuvalu...tehát nem hiszem hogy összetörné, hogy "csak" 9 személyiség jut neki :D

Na ez meg a másik :D

King 03-21-2006 18:43

Quote:

akkor is. megjárta már a hód világát. :)
csak grat neki ezért. nem sűrűn látok (6) személyiségest, (5)-ös már akad, bár az is kevés. :)

Xeper 03-21-2006 22:32

Quote:

Originally Posted by King
akkor is. megjárta már a hód világát. :)
csak grat neki ezért. nem sűrűn látok (6) személyiségest, (5)-ös már akad, bár az is kevés. :)

Ez tény, de ha adsz egy személyiségnek megfelelőt a 9. után, akkor aztán tényleg senki nem áll meg előtte, és tökéletesen felesleges... merthogy egy +személyiség nélküli orival is valószínűleg sokkal hatékonyabban játszik mint a legtöbben.
Sztem inkább egy hatalmas tábornoki csillag kerülhetne az ezt elérők neve mellé... nagy és türelmes hadvezéreknek járó elismerés... :D

Arwen 03-22-2006 07:50

Quote:

Ez tény, de ha adsz egy személyiségnek megfelelőt a 9. után, akkor aztán tényleg senki nem áll meg előtte, és tökéletesen felesleges... merthogy egy +személyiség nélküli orival is valószínűleg sokkal hatékonyabban játszik mint a legtöbben.
Sztem inkább egy hatalmas tábornoki csillag kerülhetne az ezt elérők neve mellé... nagy és türelmes hadvezéreknek járó elismerés... :D

Sokan nem a személyiségért játszanak. 2-3-at jó összegyűjteni, de a többi már nem számít.
Én sokkal fontosabbnak tartom azt, ha vki azért emléxik rám, h vele mekkorát háborúztam, mint azért, itt ez az ori 9 személyiséggel, végigrohant a szinteken.
Elismerem őket, de én azt élvezem, ha sűrű a játék és nem csak rohangálok ész nélkül a csopikban.
Egyszer 5. szinten megkérdezte vki, h nehéz-e hozzájutni a kék ketteshez. Neki is azt javasoltam, h a játékot élvezze és ne a plusz személyiségekre hajtson, mert az már régen rossz.

King 03-22-2006 08:13

Hajtani tényleg nem érdemes a plusz személyiségekért. Valami pluszt viszont a plusz is megérdemel.
- akár 1%-os tekibónuszt, minden egyes 9-iken felül,
- akár egy pontlistás kiemelést,
- akár a legsikeresebb hódítósok közé iratkozást
stb.

All times are GMT +1. The time now is 05:01.