![]() |
Jee, 16. a klánunk Red-del, jöjjetek sokan :D
|
Quote:
|
Quote:
|
103. vagyok :)
103 :D |
Ugyan csak felületesen futottam át, de van bármi, ami a hadsereg méretét befolyásolja?
|
Én máris feladtam. Nehézkesnek érzem a játék folyamatát és olyan halottnak tünik az egész. Az a kis grafika amit belecsempésztek vizuálisan jól néz ki, de ettől függetlenül én nem nagy jövőt jósolok neki. (Persze ez csak a saját véleményem)
|
Quote:
|
Anno, egyáltalán nem. Én emlékszem amikor megjelent a játék és regisztráltunk páran kollégáimmal, eleinte csak legyintettünk. Nem is gondoltuk tán komolyan...Aztán teltek a napok és hetek s kezdett kialakulni valami...és egyre jobban élveztük...
...ennél az új játéknál is biztos így van, csak valószínű több türelem kellene részemről hozzá. |
Quote:
Indulástól önállóságig 1999. februárjában regisztráltak az első játékosok. Célunk az volt, hogy az első hónap alatt elérjük a 3000 játékost. Az első hetet 5000 fölötti játékosszámmal zártuk. Mióta mehetnek is ők? 2009-ben, amikor mindenkinek van már net... |
Azért ebbe azt is számold bele hogy 1999-ben valószínűleg nem volt ennyi hasonló játék a neten. Most nem nagyon tudok elképzelni olyan, a Hódítóhoz hasonló online stratégiai játékot amelyikre óriási tömegek cuppannának rá 1-2 hét alatt.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:03. |