Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mnt-sek - sereg összeakadás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3329)

Andrew 01-09-2009 20:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 201356)
Ebben szerintem nincs igazad, egyaltalan nem hibas logikailag. Amugy is, honnan tudod ket seregrol melyik az erosebb, amig nem harcoltak? Ranezesre? Szerintem a logikat ne keverjuk bele, total felesleges...

Vagy akkor ugy kene, hogy fakardokkal harcolnak, veszteseg nelkul, es amelyik erosebb, tovabbmegy, a masik visszafordul, veszteseg nelkul? :)

Nem modellezni kell ezt...

Tehát megígéred valakinek, hogy nem támadod, utána amikor vidéken találkoznak seregeitek, agyba főbe verik egymást. Ne mond azt, hogy ez teljesen rendjén van ;)
Félreértés ne essék, engem aztán teljesen nem érint, hogy változik-e vagy sem, engem úgy is csak elviekben érdekel.

Andrew 01-09-2009 20:19

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 201357)
Tök egyszerű, neked van egy mogyorófád, nekem meg egy barackfám, megállapodunk, hogy nem szedjük le egymás termését... a szembeszomszédunknak van egy diófája, és mindketten vágyunk arra a dióra... a szembeszomszéd közli, hogy azé a dió, aki előbb ér ide... na akkor mi van? Attól, hogy nem tépem le a mogyoródat, még elvihetem előled a diót :D

Több lehetőség:
1. Agyba főbe vertük egymást, leszedjük a szomszéd dióját, aztán egymás fáját is elkezdjük lopni. (Tudod, emberek vagyunk:p)
2. Futással eldöntjük, hogy kié lesz a dió. (Egymásban nem teszünk kárt, a lassabb, azaz a gyengébb hazamegy, a másik megkapja a diót.)
3. Odamegyünk, és mindketten jól megszedjük a kosarunkat dióval.
Hódban:
1. Ütköznek a seregek - mnt-nek is bomlania kellene.
2. A gyengébb sereg visszafordul.
3. Nincs ütközés.

Továbbra is persze elviekben gondolkodunk :D

Debilke 01-09-2009 20:41

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 201359)
Több lehetőség:
2. Futással eldöntjük, hogy kié lesz a dió. (Egymásban nem teszünk kárt, a lassabb, azaz a gyengébb hazamegy, a másik megkapja a diót.)

Apukámnak van egy kutyája, és egy macskája, mindketten tisztában vannak a házirenddel, kerítésen belül nem bántják egymást... mikor a kutya és a macska is kerítésen kívül vannak, nagyon komoly kergetőzés van, ha kutya elkapná a macskát, annak annyi lenne, de szerintem a cica sem kímélné a kutyát egy közelharcban, ez ösztönös, szabályok a kerítésen belül élnek, kerítésen kívül már NEM!

Debilke 01-09-2009 20:43

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 201359)
Több lehetőség:
3. Odamegyünk, és mindketten jól megszedjük a kosarunkat dióval.

Ez meg a totális kicseszés lenne a harmadik féllel szemben

Andrew 01-09-2009 20:44

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 201360)
Apukámnak van egy kutyája, és egy macskája, mindketten tisztában vannak a házirenddel, kerítésen belül nem bántják egymást... mikor a kutya és a macska is kerítésen kívül vannak, nagyon komoly kergetőzés van, ha kutya elkapná a macskát, annak annyi lenne, de szerintem a cica sem kímélné a kutyát egy közelharcban, ez ösztönös, szabályok a kerítésen belül élnek, kerítésen kívül már NEM!

Szerencsére mi emberek vagyunk :)

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 201361)
Ez meg a totális kicseszés lenne a harmadik féllel szemben

Most is előfordul ilyen, amikor nem ütköznek a seregek.

Debilke 01-09-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 201362)
Szerencsére mi emberek vagyunk :)

Most is előfordul ilyen, amikor nem ütköznek a seregek.

ja, kb. 1% eséllyel

Debilke 01-09-2009 20:50

részemről téma inkább lezárva, szavaztam, indokoltam... csókolom :)

Andrew 01-09-2009 20:51

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 201363)
ja, kb. 1% eséllyel

Tehát akkor már el is kell felejteni?
Az esélyekről pedig jobb Atit kérdezni :)

Andrew 01-09-2009 20:53

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 201364)
részemről téma inkább lezárva, szavaztam, indokoltam... csókolom :)

Jajj, ne vedd támadásnak :)

sutike31005 01-09-2009 21:03

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 201357)
Tök egyszerű, neked van egy mogyorófád, nekem meg egy barackfám, megállapodunk, hogy nem szedjük le egymás termését... a szembeszomszédunknak van egy diófája, és mindketten vágyunk arra a dióra... a szembeszomszéd közli, hogy azé a dió, aki előbb ér ide... na akkor mi van? Attól, hogy nem tépem le a mogyoródat, még elvihetem előled a diót :D

a téma lelesz zárva.. de.,. amit mondasz.. vagy Te a 200 kilós díjbirkozó meg Én a 70 kilós kocka queker.. látom, hogy egyszerre értünk a diohoz.. hát Én hagyom , hogy Te szedd le.. nem akarom elveretni magamat.. :)

All times are GMT +1. The time now is 20:29.