![]() |
Quote:
lehet kezdők szerencséje lenne belőle :D |
Quote:
A hód rendes játékában is mindig van pár kegyetlen aki mindnekit lealáz. Az olimpián is így volt hiába volt mindenki profi azért lehetett tudni előre az esélyeket... Ezek újfajta párbajok azért a párbajmenőknek is rá kell érezni. Eddig össz 2gyorspárbaj volt az elsőn még sokat bénáztam , a másodikon szépen szerepeltem de ott is volt még hiba. Belökök most 1 párbajt szombatra aki akar az gyakorolhat:)(a mai párbaj is lehet gyakorlás bár nem gyors de párbaj) Az az 5párbajmenő sem úgy született szerintem,hogy na bumm király vagyok. Rengeteget játszottam rengeteget buktam az elején én is. Én nem aztmondom, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhat de szerintem könnyen javíthatóak az esélyek ennyi idő alatt is. Persze aki úgy indul,hogy még párbajt sem látott nemhogy gyorspárbajt hát igen neki lesz hátránya rendesen:) Asztaliteniszt,focit,dartsot is csak az tud jól aki sokat gyakorolta(jó meg ott is kell sok más dolog ,de az is fontos) |
Quote:
Törpe legyél Sokan probálgatják ezeken az új párbajokon az orkot de felesleges mert nincs elég fegyver:) A többinek az arányát meg ki kell tapasztalni. És még egy tipp: Ne Ati sorozata legyen az ahol elkezdek a párbajokat. Játsz elötte párat mindenképpen:) |
Quote:
|
Megpróbálok én is picit visszaszokni :) Szervezek néhányat, megtetszett ez a gyors párbaj így elméletben.
Mennyire van amugy igény mostanság a párbajokra? Meg tudod mondani, Ati, hogy ugy 2008ban hany parbaj volt? |
Quote:
|
Akkor sajna annyira nem nagy az erdeklodes idén a párbajokra.
Szerintem sok ember amugy fél belekezdeni, vagy nem is tudom...Mert az hogy 1-2 órán át nem tudna figyelni, azt nem hiszem. Utána keresek, hogy van e olyan topic, ami arrol szol, hogyan is kell parbajozni, aztan update-elem erre a gyorsparbajra. |
Quote:
Engem az tart vissza, hogy csak a főoriról mennek a vip-ek. A többi orin meg annyi vip van, hogy nem sajnálnám erre kiszórni. Mert hogy tutti nem nyernék az biztos. :D |
Quote:
|
Én löktem egy ocssóó párbajt aki 25vippet is fél felrakni hát az nem párbajozik ennyi:)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:16. |