![]() |
Quote:
|
Személyiségnek mi a célszerű?
|
Fajtól és beállítotságtól függ:)
|
Köszi a korrekt választ, ebből egyből tudom
:D :D :D |
Úgy értem hogy pl.egy varis orinak nem illik a harcos személyiség:)
ha mondasz egy fajt és hogy milyen vagy(toli,vari,hadi) akkor bírok mondani hogy melyik személyiség a legmmegfelelőbb:) |
Quote:
De orkal én inkább tábornok lennék, és fél-elf meg tudós legyen először. de ízlések és pofonok :D |
A kezdő, aki életében először látja a játékot, egyértelmű, hogy az alapján fog választani, hogy a különböző játékokban, filmekben melyik fajt szerette meg. Én pl ork túlélő voltam, és szintlépés előtt le is vertek, mint a szart. Aztán elkezdtem ésszel játszani, és most én az unalmas varis óriások számát bővítem:D A legdurvább amit eddig láttam, az egy tudós élőhalott. Meg volt már asszem angolban egy élőhalott 200 hektáron 1000 tolvajjal.
|
Quote:
hat nem tom en varis oriassal mar duplaztam meg a hekijeimet a teljesbol 460rol 800par hekire mentem fol 9 ora alatt ugy hogy 3 orit vertem le de a varis orias csak gombolgetni tud:D sztem kezdoknek az orias gnom torp elf ez a 4 faj a legjobb az elohalottat nem ajallom senkinek !!! azert sem mert zombikra is szoktam vadaszni meg igen ciki mikor hullaval kezdessz azt szintlepeskor fajt valtassz es azt hiszed hogy 4-500 hekin 3k vari az soklessz aztan egy egesz szovi a 4esen szetrenget ugy hogy csak nezel a piacon meg minden draga mint a franc es kene vagy 150-200millio hogy ujraepitsd az oridat:) szoval a zombi az egy botrany gagyi faj es senkinek nem ajallom:) |
ja es majdnem elfelejtettem kezdoknek egy orias varis a legjobb azzal tudja kemkedni a korulottelevoket es tud infot szerezni rola hogy mas jatekosok milyen orszagokkal milyen taktikaval harcolnak sztem a leggyorsabban igy lehet megtanulni jaccani:)
a gnom jo varis ugyszinten de konnyu kinyiffantani es ez sokan tudjak es ki is hasznaljak ellene:) es kezdoknek a kereskedo szemelyiseget ajallom az elejen nekem is az volt a gondom hogy mindig elfogyott a penzem azt nem maradt katitkepezni sem penzem meg ilyesmik:) |
Quote:
A vari meg nemkelt el a piacon és vissza jött. |
All times are GMT +1. The time now is 07:32. |