Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Fajok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=330)

NemSenki 03-18-2006 10:15

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Egy házban alapban 50-n laknak. 86*50*1.3=5590.
Ehhez még hozzá kell adni az üres földön lakóhat: n*8*1.3

Köszi az infót!

vonos82 03-18-2006 18:06

Személyiségnek mi a célszerű?

Milán™ 03-18-2006 18:34

Fajtól és beállítotságtól függ:)

vonos82 03-18-2006 19:07

Köszi a korrekt választ, ebből egyből tudom
:D

Milán™ 03-18-2006 19:13

Úgy értem hogy pl.egy varis orinak nem illik a harcos személyiség:)
ha mondasz egy fajt és hogy milyen vagy(toli,vari,hadi) akkor bírok mondani hogy melyik személyiség a legmmegfelelőbb:)

Caesarion 03-18-2006 19:55

Quote:

Originally Posted by vonos82
Személyiségnek mi a célszerû?

én a kereskedőt tartom egy jó alapnak..aztén ha fordultál meg jöhet a tudós stb.
De orkal én inkább tábornok lennék, és fél-elf meg tudós legyen először.
de ízlések és pofonok :D

BeeLord 03-18-2006 20:14

A kezdő, aki életében először látja a játékot, egyértelmű, hogy az alapján fog választani, hogy a különböző játékokban, filmekben melyik fajt szerette meg. Én pl ork túlélő voltam, és szintlépés előtt le is vertek, mint a szart. Aztán elkezdtem ésszel játszani, és most én az unalmas varis óriások számát bővítem:D A legdurvább amit eddig láttam, az egy tudós élőhalott. Meg volt már asszem angolban egy élőhalott 200 hektáron 1000 tolvajjal.

jack herrer 03-19-2006 03:03

Quote:

Originally Posted by doscar
Szerintem meg kezdők is menjenek orkkal, azzal mindig van valami, ha ő nem üt akkor őt ütik, vagy tekizik (az hogy tud fájni ). De bár zajlik az élet, azért játszunk, nem?
Ja meg a fél-elf. Na azzal is lehet ám hasítani!!! Naponta sok-sok ezer tekit... (csak aztán legyen elég nyíl meg vari ami kivédi amit azért kapsz :D )

De mondjuk egy varis óriás dögunalom. Mit tud az csinálni? Gömbözik és annyi. Igaz nem piszkálja senki, de ő mit tud kezdeni másokkal? Hobbiból lerenget valakit? Minek? Jön a kezdő és azt mondja, na ez tök unalmas... és megy.
Vagy a gnóm. Mivel minden lehet belőle egy kezdő mindenre képezi, amit aztán a hadis is meg a varis is simán leüt. Na meg ha valaki nem tud tekit lopni az nem is érti a játék értelmét

Szal szerintem kezdőnek vagy ork vagy fél-elf, a többi faj vagy annyira erős, hogy unalmas, vagy annyira szar, hogy csak mazohistáknak való.

hat nem tom en varis oriassal mar duplaztam meg a hekijeimet a teljesbol 460rol 800par hekire mentem fol 9 ora alatt ugy hogy 3 orit vertem le
de a varis orias csak gombolgetni tud:D
sztem kezdoknek az orias gnom torp elf ez a 4 faj a legjobb
az elohalottat nem ajallom senkinek !!!
azert sem mert zombikra is szoktam vadaszni meg igen ciki mikor hullaval kezdessz azt szintlepeskor fajt valtassz es azt hiszed hogy 4-500 hekin 3k vari az soklessz aztan egy egesz szovi a 4esen szetrenget ugy hogy csak nezel
a piacon meg minden draga mint a franc es kene vagy 150-200millio hogy ujraepitsd az oridat:)
szoval a zombi az egy botrany gagyi faj es senkinek nem ajallom:)

jack herrer 03-19-2006 03:22

ja es majdnem elfelejtettem kezdoknek egy orias varis a legjobb azzal tudja kemkedni a korulottelevoket es tud infot szerezni rola hogy mas jatekosok milyen orszagokkal milyen taktikaval harcolnak sztem a leggyorsabban igy lehet megtanulni jaccani:)
a gnom jo varis ugyszinten de konnyu kinyiffantani es ez sokan tudjak es ki is hasznaljak ellene:)
es kezdoknek a kereskedo szemelyiseget ajallom az elejen nekem is az volt a gondom hogy mindig elfogyott a penzem azt nem maradt katitkepezni sem penzem meg ilyesmik:)

Békés 03-19-2006 05:45

Quote:

Originally Posted by Milán™
ejjj mien orit fogtam ki 3g-ben.van 3900varija, túlélő és élőhulla:D

És mivan akkor Milán, ha most lépett fel/indult ujra és épp átépiti az oriját?
A vari meg nemkelt el a piacon és vissza jött.

All times are GMT +1. The time now is 07:32.