Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Böngészők (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3288)

Dus 12-13-2008 14:29

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 199212)
még tedd fel a Maxthon Browser-t és a NeoPlanet-et (a neoplanet különösen jó, aranyos női robothang tájékoztat néha, hogy mi az ábra... XD)... :D És akor teljes lesz a kép. :D

Áh, elég nekem az első 7 is, a maradék 3 is csak azért van, hogy kerek legyen a böngészőim száma... :D

Ati 12-15-2008 10:48

Google Chrome-mal egyébként kinek mi y tapasztalata? Én azt vettem észre, hogy Hódítózásra nem igazán alkalmas, mert a villogókat, és ezzel együtt az ablak címsorát nem frissíti.

Dus 12-15-2008 15:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 199357)
Google Chrome-mal egyébként kinek mi y tapasztalata? Én azt vettem észre, hogy Hódítózásra nem igazán alkalmas, mert a villogókat, és ezzel együtt az ablak címsorát nem frissíti.

Chrome nagyon szupi meg minden, csak csúnya vele az oldal, és ahogy írtad Te is, van 1-2 dolog ami nem müxik :(
Firefox sokkal jobb, főleg egy jó témával :)

Kubbi 02-17-2009 18:53

Sziasztok!
Valaki tapasztalta-e már, hogy a gyári nokia böngészőben a kezdőlapot nem tudta megváltoztatni?

Ati 02-17-2009 20:15

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 203951)
Sziasztok!
Valaki tapasztalta-e már, hogy a gyári nokia böngészőben a kezdőlapot nem tudta megváltoztatni?

Én azt használok, és gond nélkül engedi megváltoztatni. Firmware frissítéskor visszaírja magát, dehát olyankor mindent letöröl... (Valamiért a mentés visszatöltése a kezdőlapot mintha nem állítaná vissza.)

Kubbi 02-17-2009 20:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203953)
Én azt használok, és gond nélkül engedi megváltoztatni. Firmware frissítéskor visszaírja magát, dehát olyankor mindent letöröl... (Valamiért a mentés visszatöltése a kezdőlapot mintha nem állítaná vissza.)

Hát ez hihetetlen. Amikor csatlakozom wlan-ra mindig a pannon oldal jön be. Állíthatom én egyénire, sőt ha ő magának kitölti a mezőt (a kezdőlap legyen a jelenlegi oldal) akkor is a pannon oldala nyílik meg elsőnek.

Lehet gond, hogy korábbi firmware van fenn?

Ati 02-17-2009 20:39

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 203954)
Hát ez hihetetlen. Amikor csatlakozom wlan-ra mindig a pannon oldal jön be. Állíthatom én egyénire, sőt ha ő magának kitölti a mezőt (a kezdőlap legyen a jelenlegi oldal) akkor is a pannon oldala nyílik meg elsőnek.

Lehet gond, hogy korábbi firmware van fenn?

Pannonos telcsi? Mert akkor lehet, hogy be van speciálisan állítva arra. Frissítetted már VALAHA a telefont, vagy még az eredeti szoftver van rajta?

Kubbi 02-17-2009 20:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203955)
Pannonos telcsi? Mert akkor lehet, hogy be van speciálisan állítva arra. Frissítetted már VALAHA a telefont, vagy még az eredeti szoftver van rajta?

Még a gyári van rajta. Gondoltam frissítem de visszatartott, hogy esetleg ugrik a garancia rá. Majd lehet beviszem frissítsék fel nekem.

Ati 02-17-2009 20:48

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 203956)
Még a gyári van rajta. Gondoltam frissítem de visszatartott, hogy esetleg ugrik a garancia rá. Majd lehet beviszem frissítsék fel nekem.

Nem tudom, hogy ilyenkor mi van a garanciával... Teljesen hivatalos frissítőszoftvere van a Nokiának, de riogat, hogy ha közben elszáll a géped, akkor a telefonnak annyi, és hasonlók...

Kubbi 02-17-2009 20:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203958)
Nem tudom, hogy ilyenkor mi van a garanciával... Teljesen hivatalos frissítőszoftvere van a Nokiának, de riogat, hogy ha közben elszáll a géped, akkor a telefonnak annyi, és hasonlók...

A garancia papírt nézve, elvileg nem nyúlhatok bele. Ami számmora azért elég vicces.

All times are GMT +1. The time now is 01:28.