Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Aréna - Országok automatikus kiesése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3282)

Dus 12-05-2008 13:04

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 198792)
Nem lehet összehasonlítani a kettőt... Egy elalvás és 5 nap között elég nagy a különbség:)
Egyezzünk meg 6 napban:D
De az se érdekel ha nem esnek ki soha csak legyen játszható az aréna:)

Ugye az a gond, hogy amíg nem lép be valaki, ingyenfölddé válhat...Legyen az, hogyha nem lépett be több mint 72 köre (3 nap), akkor a tőle hozott föld legyen a fele az eredetinek, de csak 9x24 kör inaktív játék után essen ki az Arénából és legyen elvéve a következő aréna lehetősége...
Ez a 3 napnál több ideje be nem lépett ország védelme ne legyen az utolsó 12 napban (hogy miért pont ez?? 3+9=12, bár ennek nincs értelme :D ), és akár helyezéstől függően súlyozva lehetne...

Vélemények?? :)

Ati 12-05-2008 13:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 198798)
Ugye az a gond, hogy amíg nem lép be valaki, ingyenfölddé válhat...Legyen az, hogyha nem lépett be több mint 72 köre (3 nap), akkor a tőle hozott föld legyen a fele az eredetinek, de csak 9x24 kör inaktív játék után essen ki az Arénából és legyen elvéve a következő aréna lehetősége...
Ez a 3 napnál több ideje be nem lépett ország védelme ne legyen az utolsó 12 napban (hogy miért pont ez?? 3+9=12, bár ennek nincs értelme :D ), és akár helyezéstől függően súlyozva lehetne...

Felejtős .

Elfi 12-05-2008 14:11

Quote:

Szerintem azért nem jó, mert aki kitámad az honnan tudja, hogy beléptek-e hozzá 3 napja vagy nem, ez így nem jó, és megint ott van a szankció a végén, ha kikerül a játékból. .

csabi 12-05-2008 15:47

szerintem sem jó 5let a szankcionálás, v mi.. :o

5 nap azért tényleg kevés, de a 10 meg soknak tűnhet.. de ne feledjük, h most egyáltalán nem esik ki, csak ha lejár a vip. a 10nap ehhezképest jó, és csak ha jól olvasom 7 nap volt a maximum. érthetően fogalmaztam? :o

Dus 12-05-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 198804)
szerintem sem jó 5let a szankcionálás, v mi.. :o

5 nap azért tényleg kevés, de a 10 meg soknak tűnhet.. de ne feledjük, h most egyáltalán nem esik ki, csak ha lejár a vip. a 10nap ehhezképest jó, és csak ha jól olvasom 7 nap volt a maximum. érthetően fogalmaztam? :o

Én mondjuk 9 napot mondtam, mert szerintem az 5 nagyon kevés, és a 7 sem elég, de a 10 sok, tehát 8 vagy 9 napot mondanék, de ha már 9 akkor kéne valami kis bünti még mellé (mégegy ötlet: annyi napig legyen 15%-kal kisebb a támadóereje az orinak, ahány napot nem játszott [miután újra belépett]...azaz, nem játszok 5 napig, akkor ha belépek, 5 napig 15%-kal kisebb a támadóerőm...És mondjuk ez csak 72 kör után indulna el, azaz ha 71 körig nem játszol, bünti nélkül jöhetsz vissza...)

csabi 12-05-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 198807)
Én mondjuk 9 napot mondtam, mert szerintem az 5 nagyon kevés, és a 7 sem elég, de a 10 sok, tehát 8 vagy 9 napot mondanék, de ha már 9 akkor kéne valami kis bünti még mellé (mégegy ötlet: annyi napig legyen 15%-kal kisebb a támadóereje az orinak, ahány napot nem játszott [miután újra belépett]...azaz, nem játszok 5 napig, akkor ha belépek, 5 napig 15%-kal kisebb a támadóerőm...És mondjuk ez csak 72 kör után indulna el, azaz ha 71 körig nem játszol, bünti nélkül jöhetsz vissza...)

én a büntit feleslegesnek érzem.. mindenféle formában.. a kiesést azért hoztuk fel, h ne legyen ingyenföld senki, semmien okból, ha abbahagyná az arénát.

ha mondjuk Te nem lépsz be csak az elején, mennyire érdekelne a 15%-os bünti, mikor már nem is játszol? :)

vityu 12-05-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198701)
Azt kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki érintett a témában. Aki soha életében nem arénázott, az most ne nyilatkozzon. Köszönöm.

Quote:

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 195139)
Némáá...nem vagyok utolsó :)

És ezt belépés nélkül :D :cool:

Nem hiszem, hogy téged mindez nagyban érintene. Csak azért, mert egyszer bejöttél Arénázni, és kb 2nap után otthagytad az országod, még nem lettél Arénás.
Nem bántani akarlak, de aki nem játszott még ott, az nem tudja, hogy milyen a helyzet most ott, és értelmes javaslatokat sem nagyon fog szülni. Ok, hogy segíteni szeretnél, de akkor legalább azt az 1 arénát végigjátszottad volna, és most lehet, hogy tudnál érdemben hozzászólni.
Tényleg bocsi, nem bántásként írtam!

Reni 12-06-2008 17:22

Az legtöbb földet foglaló három ország helyezettől függetlenül kapjon ajándék vipköröket tetszés szerinti országára :)
Egy ilyen talán növelné a játékosok számát :)

vityu 12-06-2008 19:09

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 198867)
Az legtöbb földet foglaló három ország helyezettől függetlenül kapjon ajándék vipköröket tetszés szerinti országára :)
Egy ilyen talán növelné a játékosok számát :)

És ezt szövetségen belül hogy osztanád el? A szövetség minden tagja megkapná jóváírva az egész ütést? Vagy csak a negyedét?
Így felejtős. Az sem csak mf játék.

Reni 12-06-2008 19:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 198872)
És ezt szövetségen belül hogy osztanád el? A szövetség minden tagja megkapná jóváírva az egész ütést? Vagy csak a negyedét?
Így felejtős. Az sem csak mf játék.

Ahány százalékra volt állítva részesedés.

All times are GMT +1. The time now is 12:35.