Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Nem veszi észre a MEMO kártyát a gép? :eek: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3254)

Druida 11-16-2008 16:13

az én alaplapomról csak annyit hogy annyira rossz, hogy mikor bekapcsolom a gépem kiírja alul hogy cpu fan error, amikor minden ventillátor megy rendesen :D és az 512es videokártyámat mintha nem is használná mert elvileg azon a stalkernek lazán kéne futnia (leteszteltem azon a honlapon amit még régebben kaptam egy másik fórumon) ehhez képest 640x480as felbontásban mindent minimumra véve se futtatja el, és nem ez az első ilyen :D szal az alaplapokban nem lehet megbízni, biztos hogy a te gondod is amiatt van :p

Ati 11-16-2008 16:15

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 196596)
az én alaplapomról csak annyit hogy annyira rossz, hogy mikor bekapcsolom a gépem kiírja alul hogy cpu fan error, amikor minden ventillátor megy rendesen :D

Az érzékelőit rá is kell kötni ám az alaplapra, nem telepatikus úton működik. :)

rak_loo 11-16-2008 18:40

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 196561)
Sziasz!
Az lenne a kérdésem, hogy az mitől van, hogy a gépem bekapcsoláskor az írja ki, hogy 256 mega RAM van benne, amikor meg sajátgépben nézem a tulajdonságokat, akor 512-t ír?
Két memokártya van a gépemben,(három foglalat van) egyenként 256 megásak, ezek szerint nem működik mindkettő? DDR foglalata van az alaplapnak, és a kártyák kompatibilisek vele, nem SD kártyák (ami alapból nem megy bele a foglalatba)
Szóval nem értem miért nem működik mindkettő.
Tud valaki segíteni?

Most nem volt időm végigolvasni boccs...de ez a probléma akkor van mikor közvetlenül bekapcsolod a gépet?és ez jelenik meg legelőször a jobb felső sarokban?

Druida 11-16-2008 19:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 196597)
Az érzékelőit rá is kell kötni ám az alaplapra, nem telepatikus úton működik. :)

-.- Ati rá van kötve az érzékelő egy informatikus barátomnál már volt egyszer a gépem leellenőrizett mindent, és mondta hogy az alaplap a hiba.

Zoli 11-17-2008 13:49

Elnézést kérek mindenkitől, aki segítséget nyújtott, elnéztem, és most megkövetlek Andrew, mert igazad volt :rolleyes:
De szégyellem magam...:mad:

Andrew 11-17-2008 20:29

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 196647)
Elnézést kérek mindenkitől, aki segítséget nyújtott, elnéztem, és most megkövetlek AndrewB, mert igazad volt :rolleyes:
De szégyellem magam...:mad:

Semmi gond, csak azt a nyamvadt B-betűt szedd le onnan (regisztráció miatt kellett odabiggyesztenem, mert egy inaktív tag már lefoglalta az Andrew nevet :mad:). :D:D
Ezért mondtam, hogy nézd meg kétszer is, mert ezt simán be lehet nézni.

Zoli 11-18-2008 12:25

az idézetedben még mindig ott van :p

Andrew 11-18-2008 12:52

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 196724)
az idézetedben még mindig ott van :p

Elrettentő példaként :)

Zoli 11-18-2008 13:18

hehe :)
amúgy én sem szeretem, ha odateszik a 8-at, ez is egy ilyen kis izé ott

Ati 11-18-2008 13:20

Fórumos névváltoztatási lehetőség is kell lassan? :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 15:22.