Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tőzsde, avagy pénzből pénz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=323)

Phoenix 03-16-2006 10:21

szted amúgy mi a jobb??? egy adott cikkel piacozni, vagy inkább többfélével, monnyuk egyszerre 2féle tekivel, katonával, meg monnyuk gabonával :confused:

Békés 03-16-2006 11:15

Quote:

Originally Posted by Phoenix
szted amúgy mi a jobb??? egy adott cikkel piacozni, vagy inkább többfélével, monnyuk egyszerre 2féle tekivel, katonával, meg monnyuk gabonával :confused:

Atól függ mennyi pénzed van rá.
MF-ként árucikkenként ha komolyan akarod csinálni 2-300 milla kell.
Szöviben megoszthatjátok.

Phoenix 03-16-2006 11:21

szöviben vagyok :) akkor megnézem hogy mit tehetek...hogy a pénztárcám nőjjön :p

vonos82 03-18-2006 18:36

Pl. fosszatok olyanokat, akik piaciznak :D

Akkor a lényeg, hogy kis pénz - kis foci?

(kis pénz = gabona, kő, katona, stb... ; nagy pénz = teki, rúna, stb...)?

Longi 03-20-2006 00:06

Tőzsde garázdaság

Azon még senki nem gondolkodott, hogyan lehet megfogni a tőzsdézőket?
ha valahol tartósan alacsony árú tételeket teszünk be, és egy körváltás idején pont az alacsony ár üzemel milliárdok kerülhetnek ki a játékból.
Pl 1000-ért 1 elit
Néhol nagyon bosszantó már a 5-6 ezres nyersi ár, ha venni kell, szerencsére én általában eladok, jah, hogy most magam ellen beszélek?
Nem biztos:)

Láma 03-20-2006 07:55

Valamit elnéztél, attól hogy 1 kv alatt 1000szeres az árkülönbség, az lesz a mérvadó ami több kvkor kint volt sztem, tehát hiába teszel ki 1000 ért 1 eliteket, nem fogják ellopni a többiek cuccait:)

Phoenix 03-20-2006 08:01

Longi: ezzel nem tudod megállítani az árakat, max akkor ha ezen bukni akarsz egy pár milliárdot, akkor talán ideiglenesen a tied lenne, de aztán ha kifogytál a lóvéból, mindenki felfelé fogja tornázni az árakat :)

Panyi 03-20-2006 08:02

Quote:

Originally Posted by Láma
Valamit elnéztél, attól hogy 1 kv alatt 1000szeres az árkülönbség, az lesz a mérvadó ami több kvkor kint volt sztem, tehát hiába teszel ki 1000 ért 1 eliteket, nem fogják ellopni a többiek cuccait:)

A pillanatnyi árat figyeli szerintem is a rendszer, és nem csinál több kv-ból átlagot.
Így ha pont körváltáskor alacsony árnál megy vissza valakinek cucca a piacról, akkor bukják...
én 50.000 követ buktam, mert valaki 400-ért rakta be a követ 4000 helyett:mad:

Panyi 03-20-2006 08:06

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Longi: ezzel nem tudod megállítani az árakat, max akkor ha ezen bukni akarsz egy pár milliárdot, akkor talán ideiglenesen a tied lenne, de aztán ha kifogytál a lóvéból, mindenki felfelé fogja tornázni az árakat :)

Megállítani tényleg nem lehet, de néhány tőzsdéző foghatja a fejét, Nekem is ez a régi bukásom 200 millába került, és ez csak 1 ember.

Phoenix 03-20-2006 08:21

Quote:

Originally Posted by Panyi
Megállítani tényleg nem lehet, de néhány tőzsdéző foghatja a fejét, Nekem is ez a régi bukásom 200 millába került, és ez csak 1 ember.

persze...sajnos ezt toom, de pl az Xben, ahol jobban megy a piacoim, ott is egy nap alatt 150millát vesztettem, mert annyira alámvágtak az árakkal :(

All times are GMT +1. The time now is 09:49.