![]() |
szted amúgy mi a jobb??? egy adott cikkel piacozni, vagy inkább többfélével, monnyuk egyszerre 2féle tekivel, katonával, meg monnyuk gabonával :confused:
|
Quote:
MF-ként árucikkenként ha komolyan akarod csinálni 2-300 milla kell. Szöviben megoszthatjátok. |
szöviben vagyok :) akkor megnézem hogy mit tehetek...hogy a pénztárcám nőjjön :p
|
Pl. fosszatok olyanokat, akik piaciznak :D
Akkor a lényeg, hogy kis pénz - kis foci? (kis pénz = gabona, kő, katona, stb... ; nagy pénz = teki, rúna, stb...)? |
Tőzsde garázdaság
Azon még senki nem gondolkodott, hogyan lehet megfogni a tőzsdézőket?
ha valahol tartósan alacsony árú tételeket teszünk be, és egy körváltás idején pont az alacsony ár üzemel milliárdok kerülhetnek ki a játékból. Pl 1000-ért 1 elit Néhol nagyon bosszantó már a 5-6 ezres nyersi ár, ha venni kell, szerencsére én általában eladok, jah, hogy most magam ellen beszélek? Nem biztos:) |
Valamit elnéztél, attól hogy 1 kv alatt 1000szeres az árkülönbség, az lesz a mérvadó ami több kvkor kint volt sztem, tehát hiába teszel ki 1000 ért 1 eliteket, nem fogják ellopni a többiek cuccait:)
|
Longi: ezzel nem tudod megállítani az árakat, max akkor ha ezen bukni akarsz egy pár milliárdot, akkor talán ideiglenesen a tied lenne, de aztán ha kifogytál a lóvéból, mindenki felfelé fogja tornázni az árakat :)
|
Quote:
Így ha pont körváltáskor alacsony árnál megy vissza valakinek cucca a piacról, akkor bukják... én 50.000 követ buktam, mert valaki 400-ért rakta be a követ 4000 helyett:mad: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:49. |