![]() |
Quote:
|
Quote:
"Az élőhalott fajról más fajra való átváltást segítendő, ezentúl szintlépéskor az élőhalott fajú ország esetleges betegsége (amiről élőhalottként nem tudsz) automatikusan törlésre kerül. Ez azt jelenti, hogy ha élőhalott fajjal játszottál, és szintet lépsz, akkor az új szinten nem kell azonnal betegséggel számolnod." Az milyen szép süti lehetett ha felléptél egy hullával majd piac és kórház nélkül kaptál egy jó kis náthát engedhetted el az egységeidet míg lett piacod:) |
Quote:
A "hadis" azt jelenti, hogy csatákkal vívott háborúkra bállított ország. A varis, gazdálkodó, tudós, meg személyiségek. Hol az összefüggés? (Ha meg az a "varis" szó nem szemet, hanem beállítottságot jelent, akkor meg aztán egészen elképesztő. Mondjuk ki: gömbölde. Mert az elf, mint varis ország másra nem jó. Átütik, átlopják, ő pedig csak nézelődni tud, amióta kiherélték.) Egyébként ha sok a pénzed, nagyon is jó az elf hadi, mert senki nem gondol arra, hogy az most jól be fog verni. Sőt, érdemes egy kis leprát is magadon tartani. Nincs jobb, mint amikor beversz valakit elffel, hazakísárnek, de te elengeded a sereged, bvásárolsz íjászokat, lepattan rólad, és még leprás is lesz. :D:D Ehhez viszont sok pénz, és sok gépnél töltött idő kell. Orkot ne vigyél, ha kezdő vagy, ki fognak csontozni. (Pl körönként lelopják a tekidet meg a kajádat. Idegesíteni fog, hidd el.) Legyél gnóm, vagy óriás. Gnómként kereskedőt, óriásként tudóst ajánlok mint személyiség. Így mindkettőbe elég 1% (esetleg 1 db) kocsma. Vagy legyél törpe. Azzal tudsz magadnak termelni, és még midnig lehetsz jó hadis, mivel 56% lakitekivel elég sok egység fér a barakkjaidba, tornyaidba. Csak akkor vigyázz a tekercsedre, mert mindenki abból fog élni, aki alattad van 5 körre. :D |
Quote:
Es ezert mert nem látnak szerintem kicsi az esely a tamadásra tudom persze Toli az kell valamenyi mert a tekikek lenyulják de sok lovas es utos kis lathatatlan orit lehet csinélni! |
Quote:
Persze van, amit ki lehet számolni 2 gömbből, de ahhoz meg már nagyon kell érteni a játékhoz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem ha hadizni akarsz, akkor óriás legyél. Sokkal könnyebb átalakulni rá hullából, mint a többi hadis fajra. Ugyanis csak 1kocsma elég, templom mint a többinek, és mintegy kósza gondolat jutott az eszembe, hogy ha full mezőgazdasági tekerccsel lépsz át, és 0 lakáshelyzetivel, akkor kevesebb tanya is elég az első 24kör kihúzására. |
Quote:
nem 9/kor mint ahogy kellene legyen hanem 6/kor... ez csak amit eszrevettem elso hasznalatnal... |
RE ujbol!
Abban kérném a segitsegeteket hogy ha Elf Hadi lennek akkor milyen ország felépítést ajánlanátok 600 hekire! varik tolik sereg megoszlása légyszíves irjatok észrevételeket! Hektár: Szabad terület: 0% Ház: 20% Barakk: 33% Kovácsműhely: 3% Tanya: 10% Könyvtár: 3% Raktár: 2% Bányák: 0% Őrtorony: 15% Kocsma: 8% Templom: 5% Kórház: 0% Piac: 0% Bank: 1% Fatelep: 0% Kőbánya: 0% Fémbánya: 0% Agyagbánya: 0% Drágakőbánya: 0% Erdő: 0% Kőlelőhely: 0% Fémlelőhely: 0% Agyaglelőhely: 0% Drágakőlelőhely: 0% Faj: válassz Elf Ork Félelf Törpe Gnóm Óriás Élőhalott Ember Személyiség(ek): --- Kereskedő Tolvaj Varázsló Harcos Tábornok Vándor Tudós Gazdálkodó Túlélő Népesség: 7800 Foglalkoztatottság: 92% 7200 dolgozik Foglalkoztatottság (bank nélkül): 91% 7125 dolgozik Érték: 28560 Barakk férőhely: 10296 Templom férőhely: 3900 Kocsma férőhely: 2600 Őrtorony férőhely: 4680 Barakk mínus Torony: 5616 Én erre gondoltam mit szóltok? |
All times are GMT +1. The time now is 07:08. |