![]() |
Quote:
Kénytelen vagyok gyorsan végezni, mert ha egy olyan bolygóval állok háborúban, amin mondjuk 9 kolónia van, nincs nekem arra időm, hogy egyesével elfoglalgassam, meg leszedegessem a repülőket magam körül... Lévén, hogy eközben bejön 3 kalóztámadás, 2 grox támadás, 3 ökokatasztrófa, meg 1 kereskedelmi útvonal, stb stb stb... Ha 100-nál több naprendeszerd van, és 10-nél több szövetségesed, akkor már nem érsz rá finomkodni. Nincs rá időd. |
Quote:
|
azt hittem az emberek pihenés vagy szórakozás céljából játszanak:D
de, ha jól látom 1 óra alatt kb 200 millió dolog történik amiket szépen orvosolni kell...miután játszottatok ezzel egy darabot mentek aludni, vagy azért bírjátok még?:D:o |
Annyira nem vészes. Nagyon jó játék, és igenis szórakoztató. Ez nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy bonyolult, és sok odafigyelést, gyors reakciókat igényel.
A hódító is ilyen, itt is sokminden történhet pillanatok alatt, vegyünk csak egy körváltás előtti 20 másodpercet egy kláncsata során, hogy azalatt hány országban történik mi minden... :) Egyébként tényleg van abban igazság, hogy a Spore olyan, minta Hódító, csak 3D-ben. :D Szövetségek, háborúk (10 fős szövetségi rendszert akár klánnak is hívhatunk...), diplomáció, pénzszerzés, piacfigyelés, stb. Melyik cucc mikor hol a legolcsóbb, tudok-e belőle hasznot termelni, van-e elég védelmem támadások kivédésére, emellett van-e elég támadóerőm a hódításra, stb stb... :) Sok a párhuzam. Persze a Hódító mindenek felett áll. :D |
All times are GMT +1. The time now is 14:56. |