Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hol érdemes pénzt gyűjteni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3191)

Eke 09-22-2008 19:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191571)
Igen. És? :)

Uristen Remy beteg vagy?:DNem létezzik hogy nem értesz valamit.
Uristen világvége következik a következö megállóban.:D
Bocs Remy,de nem birtam megállni.:D
Ja és bocsi az off-ért.

Remedy 09-22-2008 19:44

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 191572)
Uristen Remy beteg vagy?:DNem létezzik hogy nem értesz valamit.
Uristen világvége következik a következö megállóban.:D
Bocs Remy,de nem birtam megállni.:D
Ja és bocsi az off-ért.

Hat, ha ilyen okos vagy, Te is megmagyarazhatod, hogy miert pont 8 ember kell a tekercspiac kivasarlasahoz csoportonkent, es hogy ennek az egesznek mi koze ahhoz, hogy 8 fajta tekercs van... :P

Dragi 09-22-2008 19:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191573)
Hat, ha ilyen okos vagy, Te is megmagyarazhatod, hogy miert pont 8 ember kell a tekercspiac kivasarlasahoz csoportonkent, es hogy ennek az egesznek mi koze ahhoz, hogy 8 fajta tekercs van... :P

Minden tekifajtára 1 ember

Remedy 09-22-2008 19:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 191574)

Gergo: es akkor mi van? Nem hiszem el, hogy ennyire nem ertitek...

Eke 09-22-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 191574)

Én is Remynek adok igazat,mert elöfordul,hogy valamelyik tekifaját osztva veszik fel.

Anyám ,Remynek adok igazat:eek:

Dragi 09-22-2008 19:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191575)
Gergo: es akkor mi van? Nem hiszem el, hogy ennyire nem ertitek...

Mit nem értek ? Te értetlenkedsz itt hogy mihez kell 8 ember a 8 féle tekihez tudom hogy arra akarsz rávílágitani hogy nem kell 8 ember a 8 féle tekifajtához szal ne engem cseszegessé hanem mond meg a frankót.. hogy nem feltétlenül kell hogy 1 embernél legyen 1 fajta teki

Remedy 09-22-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 191578)
Mit nem értek ? Te értetlenkedsz itt hogy mihez kell 8 ember a 8 féle tekihez tudom hogy arra akarsz rávílágitani hogy nem kell 8 ember a 8 féle tekifajtához szal ne engem cseszegessé hanem mond meg a frankót.. hogy nem feltétlenül kell hogy 1 embernél legyen 1 fajta teki

Elmondom, mi a velemenyem. Egy adott csoport tekipiacanak a kivasarlasat egy dolog befolyasolja: mennyi teki van a piacon, es milyen arban.

Egyaltalan fogalmam sincs, hogy jon ide, hogy hanyfajta teki van, meg a 8 ember elvi lehetosege sem tudom, hogy jon ide....

Ha az osszertek(ami nem sajat) kisebb mint 4.2 milliard, egy ember is ki tudja venni egyszerre mind a 8 fajta tekit.

De persze az is lehet, hogy csak a lakitekipiacon 40 milliardert van kinn teki, ekkor 8 ember sem tudja kivenni egyszerre a lakiteki reszt sem a piacrol.

Ezert teljesen homaly nekem, amit Princ kovetkeztetett, ennyi. :)

Princ 09-22-2008 22:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191579)
Elmondom, mi a velemenyem. Egy adott csoport tekipiacanak a kivasarlasat egy dolog befolyasolja: mennyi teki van a piacon, es milyen arban.

Sztm egy kicsit túlkomplikálod a dolgot. Ebben a topikban elsősorban a kopás kikerüléséről van szó, nem pedig arról hogy hány ember tudja éppenséggel a tekipiacot felvenni.
Nem feltétlenül neked mondom, hanem azoknak akik a hsz-ek olvasásánál a névig szoktak jutni, hogy a felvásárlás ebbe a témába azért nem tud bezavarni, mivel vagy van vkinél a felvásárolt teki, vagy nincs. Akinél meg nincs, annál nem is kopik. :D

Ha osztottan van 1 fajta teki, azt tartósan sztm csak egy szövin belül tudják lebeszélni hogy sorban, minden nap felvegyék és így senkinek se kopjon. Megjegyzem ehhez már én is lusta lennék. :)

Szóval légyszíves ne kérj tőlem számon olyan összefüggést amit nem említek és ami ráadásul elviszi a topikot egy teljesen más irányba.

Remedy 09-22-2008 22:39

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 191545)
Mivel csoportonként erre csak 8 embernek van elvi lehetősége és gyakorlati meg ennél jóval kevesebbnek, ez nem is baj. :)

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 191583)
Szóval légyszíves ne kérj tőlem számon olyan összefüggést amit nem említek és ami ráadásul elviszi a topikot egy teljesen más irányba.

Nem szamonkerek, egyszeruen ezt nem ertem. (Meg mindig nem) :)

Princ 09-22-2008 22:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191584)
Nem szamonkerek, egyszeruen ezt nem ertem. (Meg mindig nem) :)

Jó, hát akkor mondd el, hogy mennyi embernek van reális esélye a tekikopást 1 csopiban, hosszú ideig, összebeszélés nélkül kikerülni a tekik visszavásárlása által. Főleg akkor vagyok kiváncsi, ha korlátlanul soknak. Na. egyre bővül ez a kérdés. :p

All times are GMT +1. The time now is 02:52.