![]() |
nekem csak úgy jött (már hogy szóljak valamit ide is). Azokban az időkben kicsit ki is voltam bukva,meg amúgy sem vagyok normális. A pont mag azért került a végére mert mindenhol volt már olyan reggelve. :)
|
nos...
amig nem bukkantam ra (meg amikor fiatal voltam... :P) a hoditora addig ugy beceztek hogy Saso (vagy eppen "kicsi Misi" , de csak a nagytesom baratjai mivelhogy a testverem MIhaly... :P) de eppen gondolkodtam hogy mit is irjak es az egyik haverem jott ezzel a nick-el hogy talal ram mert nagyon szeretem a Rap es Hip-Hop zenet (de amugy meg a szimfonikus is elmegy... sot...) es kuzdosport manias vagyok es nem is csak paszivan voltam az de ez sajnos most mar csak passzivan...
szoval zenei izlesem miatt a "Rap" es a kuzdosportok miatt Bruce Lee-bol csak a "Lee" maradt meg es eleg jol hangzott igy hogy Rap-lee... :) Raplee |
na szal a nick nevem in the game Dragons_Destiny nos ugye magyarul ez azt jelenti hogy Sárkányok végzete:) na mikor ezt az orit csináltam előtte a tv-ben a Sárkányszív ment onnan jött a Sárkányok=Dragons a Destiny az pedig egy könyvben Desmond Tiny nevezetű manus neve és annak a rövidítése Destiny tehát Végzet. :D
De egyébként egy másik becenevem Szamár:p :cool: |
Quote:
http://www.sg.hu/cikkek/43492/indul_etyekwood_epitese |
Csak most veszem észre, hogy én lemaradtam a tömeges magyarázatoktól:( Lényeg a lényeg, tesóm találta ki ezt a nevet nekem. És már évek óta ezt használom mind interneten, mind játékokban. Különösebb problémám sehol nem volt vele, már olyan tekintetben, hogy nincs még egy ilyen marha, aki ezt a nevet használná. Alapból Sándor vagyok, és hát az Üvegtigris megjelenése óta nem könnyű ezzel a névvel:D Úgyhogy nem is baj, hogy csak a való életben hívnak a rendes nevemen.
|
Quote:
|
Quote:
Csokibácsi :D a te nicked magyarázatát még nem hallotuk Cukrosbácsi????:D Vagy csak más miatt lett ez a neved????(biztos vagyok benne hogy nem vagy cukrosbácsi) Csak csokis:cool: |
Jogos a két pont, ha már pók a hontas.:D Halljuk Csoki, most legyél kemény:D
|
Nah Úrméh és Sárkányszamár, megzöldültetek húsV-t alkalmából...:D
Csokibá, halljuk a történeted! :D :D :D |
Akisan
A név a sportársaimtól ered, mivel Ákos a becses nevem, elég japanos hangzasa van, nem csoda hisz 16 éve judozom igy testhezall a név, hogy az orimnak mi a neve. Nos az majd késöbb kideül....
|
All times are GMT +1. The time now is 13:45. |