Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Szövetségi listán a szövetség megjegyzése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3161)

vityu 04-29-2009 09:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209699)
Én továbbra is amondó vagyok, hogy ha a szövetséget megjegyzi, akkor lesz igazán félrevezető...

Ati, ha az embernek nincs dolga a klánlistán, akkor max csak nézelődni megy oda, ha érdekli, hogy hol is vannak... nem kattintgatni...Ha meg használni akarja a klánlistát, akkor jól jön....

Ati 04-29-2009 09:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 209704)
Ati, ha az embernek nincs dolga a klánlistán, akkor max csak nézelődni megy oda, ha érdekli, hogy hol is vannak... nem kattintgatni...Ha meg használni akarja a klánlistát, akkor jól jön....

Azt sajnos igen nagy bizonyossággal el lehet mondani, hogy rengeteg ember nem arra használja a dolgokat, amikre azok valók, majd elvárja, hogy a rendeltetésellenes használat legyen az alap...

vityu 04-29-2009 12:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209705)
Azt sajnos igen nagy bizonyossággal el lehet mondani, hogy rengeteg ember nem arra használja a dolgokat, amikre azok valók, majd elvárja, hogy a rendeltetésellenes használat legyen az alap...

Az emberek 55%-a szavazott arra, hogy jó ötlet lenne. Ha ennyire ellene vagy, akkor légyszíves dobd át az elvetett javaslatok közé, nincs más amit fel tudnánk hozni a javaslat mellett, már mindent leírtunk.

Pool 04-29-2009 17:48

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 209737)
Az emberek 55%-a szavazott arra, hogy jó ötlet lenne. Ha ennyire ellene vagy, akkor légyszíves dobd át az elvetett javaslatok közé, nincs más amit fel tudnánk hozni a javaslat mellett, már mindent leírtunk.

18 szavazóból 10...:D
Na, akkor 10 ember akarja a több 1000-ből, csináld meg Ati... :)
Az arány mint az életben, nép:kormány :S

vityu 04-29-2009 22:18

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 209760)
18 szavazóból 10...:D
Na, akkor 10 ember akarja a több 1000-ből, csináld meg Ati... :)
Az arány mint az életben, nép:kormány :S

576 játékos van jelenleg az 1/A-ban. 177 klán, ha mindet beleszámolom. Szerintem nem mondok sokat azzal, ha azt mondom, hogy a játékosok fele sose nézi meg a klánlistát. A 177 klánból max 20, aki akár támadhat is, vagy szokott egyáltalán, tehát ÖSSZESEN 20 embernek szükséges megjegyeztetni a klán számát kattintással.
Akkor ezt vegyük ki, mert felesleges... Így legalább lenne értelme a kattinthatóságnak.
DE, Ati, dobd ki a javaslatot, láthatóan semmi haszna, hogy itt legyen. Többségi szavazat mellett is csak ellenérvek vannak, a további boncolgatás felesleges.

none 04-30-2009 10:37

szerintem az ötlet nem rossz előfordult már párszor, hogy rákattintottam klánlistán a számra, és kerestem mágiában:) nem hiszem, hogy annyira zavaró lenne, mert ez akkor szinte bármire ráhúzható..
bár szerintem azért több, mint 20 embert érintene a kérdés.. :)

Pool 04-30-2009 14:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 209801)
576 játékos van jelenleg az 1/A-ban. 177 klán, ha mindet beleszámolom. Szerintem nem mondok sokat azzal, ha azt mondom, hogy a játékosok fele sose nézi meg a klánlistát. A 177 klánból max 20, aki akár támadhat is, vagy szokott egyáltalán, tehát ÖSSZESEN 20 embernek szükséges megjegyeztetni a klán számát kattintással.
Akkor ezt vegyük ki, mert felesleges... Így legalább lenne értelme a kattinthatóságnak.
DE, Ati, dobd ki a javaslatot, láthatóan semmi haszna, hogy itt legyen. Többségi szavazat mellett is csak ellenérvek vannak, a további boncolgatás felesleges.

Mivel bárki lehet eccer A-s ezért sztem az össz játékosnak kellene döntenie...
Ennyi erővel akkor csak a klánvezérek szavazzanak, legalább megtudjuk, kik azok :D

Pool 04-30-2009 14:08

Quote:

Originally Posted by none (Post 209839)
szerintem az ötlet nem rossz előfordult már párszor, hogy rákattintottam klánlistán a számra, és kerestem mágiában:) nem hiszem, hogy annyira zavaró lenne, mert ez akkor szinte bármire ráhúzható..
bár szerintem azért több, mint 20 embert érintene a kérdés.. :)

Még nincs 20 :D

none 04-30-2009 15:03

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 209858)
Ennyi erővel akkor csak a klánvezérek szavazzanak, legalább megtudjuk, kik azok :D

nem igazán látom, hogy bármi érvet felhoznál a javaslat ellen..
kérlek fejtsd ki téged miért zavarna konkrétan..
aki egyszer lesz, majd A-s annak meg mindegy, úgyis sok új dolgot kell megtanulnia ez is, csak egy lesz a sok közül..
amúgy melyik kérdésben döntött az összes játékos?:)

Princ 04-30-2009 16:47

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 209858)

Mint a vodás kérdéseknél? Azért csak nincs akkora hordereje ennek és különben is, már elfelejtettük hogy is zajlott az anno. :p

All times are GMT +1. The time now is 15:09.