![]() |
Quote:
Tehát beírom mondjuk,hogy toto és kijön pár eredmény..,aztán rájuk lehet kattintani és megjegyzi a sorszámot? Ha így van akkor így már más. |
Nem így van. Így lesz majd, ha elfogadják a javaslatot odafönt. :p:D:D
Én még mindig nem látom a javaslat célját azon kívül, hogy az üzenetküldést leegyszerüsíti annyival, hogy nem kell kimásolni-beilleszteni a sorszámot az üzenet címzettjéhez. Ha van (lesz/lenne) ezen kívül valami más haszna, elnézést. Mindegy. Szerintem nem zavaró tényező. |
Quote:
(Mondjuk én ezt se használnám, kereső alapján nem keresek célpontokat, arra ott a pontlista.) Quote:
|
Quote:
Itt most támadásról van szó! Vagy én olvastam nagyon szelektíven ma:( |
Quote:
Ha az üzenetküldést is idevesszük, akkor az lesz a vége, hogy folyton olyannak küldesz üzenetet, aki elől épp el akartad volna titkolni annak tartalmát... Úgyhogy ott ne legyen semmi automatikus számbeírás, mert nem kevés "meglepetés" lenne belőle. |
Akkor a támogatom:)
Viszont nem hinném,hogy használnám,mert más csopikban levő orikat úgyse tudok megtámadni.. |
Quote:
Tegyük fel, hogy keresőben keresem meg a célpontomat. Nem onnan fogom megtámadni, hanem megnézem a pontszámát, majd visszamegyek a pontlistában, és kikeresem ott (is, pontszám alapján), hogy tudjam, hány körre van. Egy esetben látom ennek értelmét, anarchista csoportban, ahol előfordulhat, hogy 2 körön belül több ország van, mint 400. Ez esetben lefelé és felfelé "kilógnak" országok az általam látható pontlistáról, amik egyébként 2 körre lennének tőlem, de nem tudok a pontlistán rájuk kattintani. Ezesetben rákeresek, és rákattintok, és támadok. Így érthető, és hasznos a javaslat, mindenképp támogatom. De ez ugye abból indul ki, hogy tudom, hogy hány körre van, csak nem tudom fejből a sorszámát, és lusta vagyok ctrl-c + ctrl-v kombinációt használni. Ezért ugrottam arra a részre, hogy a gyakorlatban (az anarchista 5. szinten kívül) szerintem üzenetküldésnél lenne inkább jelentősége, mert ha tudom kinek akarok üzenetet küldeni, de mondjuk nem az én csoportomban van, akkor rákeresek, rákattintok, és már írhatok is neki. Mindenesetre elnézést, hogy nem értem a lényegét az eredeti javaslatnak, ezért átugrottam rajta. Mindezektől függetlenül nem tartanám károsnak. |
Quote:
|
Quote:
|
Hogy lehet az,hogy a kereső szerint valakinek az országa nincs SZK-n,befagyva sincs,hisz VIP és mégsem látszik a pontlistán? Megpróbáltam egyénibe is felvenni,ott sem sikerült ..:confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:57. |