![]() |
Quote:
Szerintem legjobb 1A-ba pénzt vinni és ha a pénzed veszélyben van, akkor klánraktáron keresztül átadod egy olyan klántársadnak, akinél nincs veszélyben. |
1/a
Más már felvetette és én is azt mondom, hogy 1/A-ban megemelném a védelmet minimum 24 körre, (de akár 72-t is:confused: ) nem csak a piacozás miatt.
Egyszerűen több alkalmazkodás kell a B-ből A-ba lépés között mint bármely más csopi között. Jó, talán a másik nagy ugrás 5-ből 4-be lépni de ott csak az árak eltérőek, és azok sem mindig:) . A-ban viszont új elemek és más harcrendszer van:rolleyes: . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hmmm... Kezdjük ott, hogy 1/a-ban nincs védelem (el se tudom képzelni, honnan jött ez a 7 körös dolog)...:) 1/a-ban gyakorlatilag fellépés után, ha klánba léptél, akkor csak 3 kört kell kibírnod és használhatod a klánraksit, így a többiek át tudnak tőled nyersit, tekit és pénzt is venni, illetve adni is tudnak neked (azt már az első körtől kezdve!). Támadni is tudsz azonnal, csak ugyibár tényleg 24 óráig nem tudod használni a katipiacot , ami viszont hátrány, tehát általában ezen ideig nyugiban marad a legtöbb ori (esetleg fosztogatni vagy rombolni így is lehet sereggel, lopni meg varizni ugyibár meg bármikor). |
Szóval szerintem a védelem rendszere teljesen jól működik most, mégha 3 napi nyugalmat is "eröltet" az emberre időnként...:)
Viszont 1/a-ban a 24 órás piac korlátozást lecsökkenteném 3 körre, mert azon túl nem nagyon van szerepe a korlátozásnak, max az, hogy aki fellépett azt lehet szivatni 1 napon át de nagyon... |
1/A súgó
FONTOS! A legfelső szinten nem él a kezdeti 72 órás védelem!!! Minden új ország 7 körös védelemmel kezd, a 8. körben már támadható, és ő maga is támadhat. |
Quote:
Feljutás súgó: "A fellépést követőeen az új csoportban 72 órás védelemmel kezdesz, kivéve ha a legfelső szintre lépsz fel, mivel ott nincs védelem." |
All times are GMT +1. The time now is 04:13. |