Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   elmentett kristálygömbök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3134)

Reni 10-14-2008 13:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 193537)
Persze kiemelve, hogy ez a kristálygömb NEM friss!

Kristálygömbök alján látszik mikor készültek.

vityu 10-14-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 193583)
Kristálygömbök alján látszik mikor készültek.

A legtöbb bakira az adna okot, hogy az ember ezt elfelejti megnézni. Ezért kellene a kis figyelmeztető a régi gömbökről. Pláne annak aki nem olvasta, hogy ilyen van, és majd meglepődik, és megy a supportra, hogy szar az egész játék, mert kiszámolta, és mégsem az történt aminek kellett!

Betelgeuse 10-14-2008 22:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 193676)
A legtöbb bakira az adna okot, hogy az ember ezt elfelejti megnézni. Ezért kellene a kis figyelmeztető a régi gömbökről. Pláne annak aki nem olvasta, hogy ilyen van, és majd meglepődik, és megy a supportra, hogy szar az egész játék, mert kiszámolta, és mégsem az történt aminek kellett!

Minden gömb "régi". Most is ha rákattintasz az I betüre lehet a gömb 1 napos is ami már lehet, hogy rég nem igaz vagy éppen kinn volt támadni. Az meg tök logikus, hogy a legfrissebb van felül így ez nem jelenthet több problémát mint eddig.

-Fegya- 12-10-2008 08:31

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 193532)
Szerintem nagyon hasznos lenne, ha az elmentett kristálygömbjeim elérhetőek lennének a pontlistából.
A kék "I" betű nemcsak a friss információkat, hanem a régebben elmentett kristálygömböket is megmutatná.

Ebből lesz valami?

Ati 12-11-2008 09:27

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 199039)
Ebből lesz valami?

Ez a javaslat nem erről szól. Ennek hasznát nem is látom egyelőre. Ha valakinek a fejlődését szeretnéd nyomonkövetni, akkor erre a mentett gömbök között megvan a lehetőséged. A pontlistából szerintem igen kevesen akarnak teljes élettörténetet látni az országról. Márpedig ha ezt kapják, akkor az igencsak lassúvá teszi az információ megjelenítését, és mint ilyen, kifejezetten negatív hatású a többségre nézve. Szerintem.

-Fegya- 12-11-2008 12:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 199078)
Ez a javaslat nem erről szól. Ennek hasznát nem is látom egyelőre. Ha valakinek a fejlődését szeretnéd nyomonkövetni, akkor erre a mentett gömbök között megvan a lehetőséged. A pontlistából szerintem igen kevesen akarnak teljes élettörténetet látni az országról. Márpedig ha ezt kapják, akkor az igencsak lassúvá teszi az információ megjelenítését, és mint ilyen, kifejezetten negatív hatású a többségre nézve. Szerintem.

Félreértetted. Nem fejlődéstörténetet szeretnék látni.
Azt javasoltam, hogy az elmentett (legutolsó) gömböm elérhető legyen a pontlistából.
Ez kényelmi funkció lenne.
Most a pontlistából látom, hogy x-ről már csináltam gömböt, mert tudom a faját. Kíváncsi vagyok a régi gömbjére. Ehhez
1. Megjegyzem a számát (ctrl c)
2. Rákattintok a jegyzetekre
3. Rákattintok az elmentett kristálygömbökre
4. Rákattintok a részletes keresésre
5. Beírom az ország sorszámát (ctrl v)
6. Rákattintok a keresés gombra
Ekkor kiderülhet, hogy nem is mentettem el...

Ehelyett ezt a gömböt egyetlen kattintással is elérhetném, ha a pontlistában az elmentett régi gömbök is elérhetőek lennének. Például sárga "I" betű lenne a mostani kék "I" betű helyén, ha mentett gömböt mutatna.

Ati 12-11-2008 16:56

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 199090)
Ehelyett ezt a gömböt egyetlen kattintással is elérhetném, ha a pontlistában az elmentett régi gömbök is elérhetőek lennének. Például sárga "I" betű lenne a mostani kék "I" betű helyén, ha mentett gömböt mutatna.

Ok, így már világos, hogy mire gondolsz.

Mástól erre nemigen érkezett reakció.

Attól félek, hogy egy kicsit megint elmegy a pontlista a karácsonyfa irányába. Ez így karácsonykor nem is olyan nagy baj, no de utána? :D

Kísérleti jelleggel akár ez is bekerülhet, de engem személy szerint egy kicsit így elsőre zavar. A sárga az kifejezetten rossz volt, sötét szín nem látszik. A fehér még talán elmegy, de ez is zavar engem személy szerint egy kicsit.

vityu 12-11-2008 18:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 199112)
Mástól erre nemigen érkezett reakció.

Nekem tetszene, a színeket meg kivariálnád valahogy! :)

Dus 12-12-2008 15:38

Fegya ötlete nekem is tetszik...

Fefe013 12-12-2008 16:07

Nekem is tetszik ez az ötlet, örülnék, ha bekerülne;)

All times are GMT +1. The time now is 08:44.