![]() |
Mindenkép jó a felvetés mert elég nehézkes a reagálni néha fölleg egy terejébes fórum esetében.
a gyorab reagció javitaná a helyzetet egy gyor elérés fórmájában. Pl.: mint a jelentés igy nem kéne keresgetni egyböl be lehetne irni az indokot és a körök számát. A másik lényeges módositás hogy egy tagott iylen sebeségnél több moderátor is le reagálhat ami megint csak fellesleges.Minek büntetné minden modi külön külön. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nem szeretem, amikor a megbeszélések átmennek offolásba. Kéretik a személyeskedéseket ebből a témából teljes egészében mellőzni. Köszönöm.
|
Nekem még az is átfutott az agyamon, hogy talán lehetne a Fórumadminisztrációban külön egy link, Taglista néven, ahol meg lehetne tekinteni ki tag, s ki nem.Így mondjuk nem kellene feleslegesen dolgoznia az oldalnak, és a moderátori napló is hamarabb láthatóvá válna.
|
Ha már az egész bekerülne, akkor még egy kis kiegészítés:
Azt is meg lehessen adni, hogy mennyi hozzászólását törölje a moderátor annak aszemélynek akit kitilt, hisz nagyon sokszor csak 1 hsz-ről van szó, és pl az én fórumomon (IC) elég gáz, hogyha az eddigi hozzászólásait törlöm egy személynek, mert egy csomó beírás értelmét veszíti. Ezért lehessen sztem ezek közül választani: utolsó hozzászólás, utolsó 1 órában írsz hozzászólások, utolsó 3 órában írt hozzászólások, utolsó 6 órában írt hozzászólások, utolsó 24 órában írt hozzászólások, és összes hozzászólás törése |
Nekem is volna egy egetrengető nagy nagy ötletem :)
Nem lehetne hogy a moderátori naplóban kapcsoljam ki a pirosakat? Tudom h böngészőben ki lehet, de a nagy forgalmu frumokon nem zavar, a saját kis fórumomon ahol csak 20-30ember van ott már zavaró. A másikat már nem is merem emlegetni, ami szintén picit zavaro, hogy meghívtam 30 országot és nem látom h kik fogadták el a meghívást vagy kik utasitották vissza. Az nagy luxus lenne hogy a meghvott megjelenjen a tagok közt valami megkülönböztetéssel? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:05. |