![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Már mér lenne több ilyen? Dehogy lenne. Sokkal kevesebbszer fordul elő, minthogy ketten kimennek ugyanabban a körben ugyanarra a célpontra! Mond hogy nincs igazam! Ati, néha előjön belőled, hogy nem számít az ész érv, ha nem akkor nem. Szerintem most ilyen van, hagyom inkább a fenébe. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
csak azzal a résszel értek egyett, h ha vki hibázik, akkor viselje a következményeket... :) |
Quote:
-Mért, lehet? -Nemtom, nézzük meg! -Nem, nem lehet! Egyszerű megoldás, hisz a rendszer is blokkolja :) Miért is blokkolja? mert milyen értelmetlen már hogy a tábornok egyedül menjen! És akkor vissza a kályhához :) |
Nézzük, hogy jól értem-e a helyzetet...
Vegyük két csoportra a játékosokat: kezdők, és profik (soroljunk ide most mindekit, aki tud játszani). A kezdőktől elvárjuk, hogy olvassanak súgót. Ez teljesen normális elvárás. A profik azt szeretnék, hogy bonyolítsuk mégtovább a játékot, csak azért, hogy nekik viszont NE kelljen olvasni. Mert ugye ha 6000 körre kiküldöd a seregedet, akkor ott ki van írva, hogy ez bizony 6000 kör lesz, tehát semmi másról nincs szó, minthogy azt támogassuk, hogy a profiknak már semmit ne kelljen elolvasniuk, a kezdők kárára, akiknek emiatt mégtöbbet kelljen. Szerintem sokkal ésszerűbb, ha a profiktól is elvárjuk, hogy olvassák el, ami ki van írva, és tádááááá, máris az égvilágon semmit nem kell bonyolítani, hiszen akkor nem támadnak 6000 körre. Valójában azt nem értem, hogy miért kellene csak azért módosítani valamit, hogy mégkevesebbet kelljen olvasni. |
Quote:
Tehát a másik fél az igenis olvassa el, ha már én nem vagyok rá hajlandó? Számomra hihetetlen, hogy mindenképp másoknak akartok bonyolítást, és extra olvasnivalót adni, miközben annyival meg lehetne oldani ezt, hogy saját magad elolvasod, hogy jééé, 60 körre megyek támadni, akkor itt valami nem lesz jó, ezt nem kéne. Ha Te nem vagy hajlandó elolvasni, hogy mi van odaírva, akkor ne a játékot akard bonyolítani, és másoknak plusz eseményeket vagy plusz súgóbejegyzéseket generálni. Ha nem vagy hajlandó elolvasni, hogy mi van odaírva, az nem a másiknak a hibája, nem őt kell emiatt megszivatni, hanem Te nem olvastad el, a Te hibád. Nem más játékát kell nehezíteni emiatt. Még mindig nem látom, hogy bármi érdemleges javaslat felmerült volna. Az, hogy "nekem ne kelljen olvasni, ezért másnak legyen mégbonyolultabb a játék", nem az az út, amilyen irányba a Hódító fejlődik. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:32. |