Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Elmenő seregek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3093)

Fefe013 07-23-2008 23:10

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 184135)
Nem, mert regizni kéne orit, le kéne mennie a védelemnek és kéne hozzá pici pénzt összeszedni, hogy tudjak piacolni...

Nem egy 100 barakkos orkot kell megtölteni...
3 barakk és jónapot:D

Valezius 07-23-2008 23:12

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 184137)
Senki nem mondta, hogy sok munka lene...
75 kör kipróbálni, míg egy anarchosnak 3, légyszives ne kötekedjetek már ennyit!

Akkor csak egy apró kérdés, hány körös ez a topic? :p

Dus 07-23-2008 23:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 184139)
Akkor csak egy apró kérdés, hány körös ez a topic? :p

Akkor csak egy apró válasz: nem gondoltam, hogy ennyi idejig nem hajlandó senki kipróbálni, vagy nemtudja senki,mert elég fontos taktikai elem, de ha szerinted nem sok idő, akkor ne itt offoljál, hanem próbáld ki és írd be!

Én megkértem másokat erre, ha Te nem tudsz segíteni, akkor ne is szolj hozzá a topichoz!

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 184138)
Nem egy 100 barakkos orkot kell megtölteni...
3 barakk és jónapot:D

Én ilyet egy szóval sem mondtam, és köszönjük az offot, ami ráadásul hihetetlen poénos volt...

Druida 07-23-2008 23:48

annyira gyerekesek vagytok. más topikokban ti is szoktátok kérni hogy tesztelje le egy anarchos (tisztelet a kivételnek). de most Dus megkérte hogy tesztelje le vki és ti azóta basztatjátok. mondja el nekem vki ennek mi értelme??? kért vmit, ha nem tudsz segíteni akkor ne gyere ide, és főleg ne kötekedj vele. nem ismerem Dust, de nem hiszem hogy megérdemli azt amit kap tőletek. szánalmas.

(akinek nem inge, ne vegye magára)

Valezius 07-24-2008 01:08

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 184140)
Akkor csak egy apró válasz: nem gondoltam, hogy ennyi idejig nem hajlandó senki kipróbálni, vagy nemtudja senki,mert elég fontos taktikai elem, de ha szerinted nem sok idő, akkor ne itt offoljál, hanem próbáld ki és írd be!

Én megkértem másokat erre, ha Te nem tudsz segíteni, akkor ne is szolj hozzá a topichoz!

Ha megnézed nem is szóltam, egészen addig a kijelentésig, hogy ahhoz pénz is kell. Csak elmagyaráztam, hogy nem kell. Ha ez offolás, akkor offoltam, szánom-bánom bűnömet.
Sajnos nem igazán emlékszem olyanra, hogy ezekre a kérésekre ugrottak volna az anarchosok, hogy segítsenek.
Úgyhogy valahányszor volt valami, amit tudni akartam, azt magam teszteltem le, és amikor kérdezték, akkor megosztottam az eredményt. Ha lenne anarchos orim, ezt is leteszteltem volna csak a te kedvedért, de asszem nincsen.

Valezius 07-24-2008 01:11

Na jó tévedtem, mégis találtam egyet, sőt még a belépési küd is eszembe jutott :D Akkor reggel (délután) meg is nézem mi a helyzet, most inkább alszom :)

Fefe013 07-24-2008 08:45

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 183875)
Előszőr is egy kérdést vetnék fel:
Hogyha nekem jön haza a támadóseregem, pont annyi, amennyinek hely van, és veszek a piacról sereget, és (!)azokat is elküldöm támadni(!), akkor melyik seregből és mennyi katona megy el (tegyük fel, hogy mindkét seregben csak paci van...)

50 db elitet (azért se pacit :p, na jó, bevallom nem volt a piacon :D) küldtem ki, csata után 46 jött visszafelé.
Televettem a barakkokat és kiküldtem 46 elitet, itthon csak íj maradt. Tehát 46-tal volt kevesebb helyem...

Kevés a hely a barakkokban! 46 íjász elhagyta sereged. [INFÓ]

V arra voltál kíváncsi, h ha fullra kitámadsz? És nincs otthon semmid?

Priviket is küldök ide-oda, a válaszokat is ott várom!!

Paliking 07-24-2008 10:15

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 184166)

V arra voltál kíváncsi, h ha fullra kitámadsz? És nincs otthon semmid?

Priviket is küldök ide-oda, a válaszokat is ott várom!!

Erre volt kíváncsi, amit leírtál, az benne van a súgóban is :D

Fefe013 07-24-2008 10:38

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 184177)
Erre volt kíváncsi, amit leírtál, az benne van a súgóban is :D

Tudom, de a kérdésből nem derül ki nekem... Megnézzük majd azt is:D Mondjuk azt nem tartom jó ötletnek, h kitámajdon mindennel, de ez én vagyok...

Fefe013 07-24-2008 13:04

360 íjászt küldtem ki (akkor se lovat:p) jött visszafelé a sereg, kiküldtem még 360 íjászt, így összesen 338-nak nem volt hely (kopások, veszteség miatt)
169 ment el támadásra frissen kiküldött és a visszafelé érkező seregből is, tehát az el nem férő seregek fele-fele megy el egyik és másik seregből is..…

Remélem sikerült kielégíteni a kíváncsiságod, ezzel a nagy energiát és rengeteg odafigyelést igénylő teszttel...

All times are GMT +1. The time now is 15:17.