![]() |
Quote:
3 barakk és jónapot:D |
Quote:
|
Quote:
Én megkértem másokat erre, ha Te nem tudsz segíteni, akkor ne is szolj hozzá a topichoz! Quote:
|
annyira gyerekesek vagytok. más topikokban ti is szoktátok kérni hogy tesztelje le egy anarchos (tisztelet a kivételnek). de most Dus megkérte hogy tesztelje le vki és ti azóta basztatjátok. mondja el nekem vki ennek mi értelme??? kért vmit, ha nem tudsz segíteni akkor ne gyere ide, és főleg ne kötekedj vele. nem ismerem Dust, de nem hiszem hogy megérdemli azt amit kap tőletek. szánalmas.
(akinek nem inge, ne vegye magára) |
Quote:
Sajnos nem igazán emlékszem olyanra, hogy ezekre a kérésekre ugrottak volna az anarchosok, hogy segítsenek. Úgyhogy valahányszor volt valami, amit tudni akartam, azt magam teszteltem le, és amikor kérdezték, akkor megosztottam az eredményt. Ha lenne anarchos orim, ezt is leteszteltem volna csak a te kedvedért, de asszem nincsen. |
Na jó tévedtem, mégis találtam egyet, sőt még a belépési küd is eszembe jutott :D Akkor reggel (délután) meg is nézem mi a helyzet, most inkább alszom :)
|
Quote:
Televettem a barakkokat és kiküldtem 46 elitet, itthon csak íj maradt. Tehát 46-tal volt kevesebb helyem... Kevés a hely a barakkokban! 46 íjász elhagyta sereged. [INFÓ] V arra voltál kíváncsi, h ha fullra kitámadsz? És nincs otthon semmid? Priviket is küldök ide-oda, a válaszokat is ott várom!! |
Quote:
|
Quote:
|
360 íjászt küldtem ki (akkor se lovat:p) jött visszafelé a sereg, kiküldtem még 360 íjászt, így összesen 338-nak nem volt hely (kopások, veszteség miatt)
169 ment el támadásra frissen kiküldött és a visszafelé érkező seregből is, tehát az el nem férő seregek fele-fele megy el egyik és másik seregből is..… Remélem sikerült kielégíteni a kíváncsiságod, ezzel a nagy energiát és rengeteg odafigyelést igénylő teszttel... |
All times are GMT +1. The time now is 15:17. |