Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miből lesz a pénz a Hódítóban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=308)

Csokibácsi 03-05-2006 11:17

Quote:

Originally Posted by Edu (Shagor #307669)
Upsz. Ez aztán végképp nem jutott eszembe. Nem semmi.
De vajon mennyire jellemző? Inkább csak magasabb szinteken, nem?

Szinte mindennapos esemény :) 5. szinten hiába újrázol, visszakapod a 200 hekis kezdő oridat, nincs értelme.

Tank 03-05-2006 14:17

Pénznél azt se felejtsük el, hogy amíg a kereskedő személyiség nem volt korlátozva 7500/bank ra, akkor hatalmas összegek halmozódtak fel. Pillanatok alatt csinálhattál mrd-ket, ami azota benn forog a jatekban. de előtte is volt benn zseton rendesen.
Egyébként annyira sok pénz se megy ki a jatekbol:
-építési költség
-katonák kiképzése
-zsold és épületfenntartási költség
-felfedezési költség
-tekercsírás költsége

Edu (Shagor #307669) 03-05-2006 19:12

Quote:

Originally Posted by Tank
Egyébként annyira sok pénz se megy ki a jatekbol:
-építési költség
-katonák kiképzése
-zsold és épületfenntartási költség
-felfedezési költség
-tekercsírás költsége

Igaz, de a normál bevételek ezeket akkor sem fedezik. Ha nincs valami más forrásod
(termelés/egyéb "beszerzés";)), akkor nem tudsz megélni.

Ati 03-05-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by Edu (Shagor #307669)
Igaz, de a normál bevételek ezeket akkor sem fedezik. Ha nincs valami más forrásod
(termelés/egyéb "beszerzés";)), akkor nem tudsz megélni.

Egy elég magas adóval, esetleg kereskedő személyiséggel, ezek nem problémák. :)

Edu (Shagor #307669) 03-05-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Szinte mindennapos esemény :) 5. szinten hiába újrázol, visszakapod a 200 hekis kezdő oridat, nincs értelme.

Az OK, hogy 5. szinten nincs értelme. Meg az ember olvashat olyan stratégiákat, hogy 1/A-ban, mivel induljon, aztán hogy újrázzon, stb. De én a 4.-en vagyok, és ott úgy veszem észre, nem túl gyakori az ilyesmi, csak ha valakit tényleg nagyon levernek. Tehát nem pénz, tekercs, és hasonló javak duplázására használják. De ebben lehet, hogy tévedek. Meg a tapasztalatom sem túl nagy, mivel csak egy csoport egy részén lévő újrázásokat láthattam eddig.

Edu (Shagor #307669) 03-05-2006 19:20

Quote:

Originally Posted by Ati
Egy elég magas adóval, esetleg kereskedő személyiséggel, ezek nem problémák. :)

Jaja. Xeper ráébresztett, hogy a Kereskedő ásta el a kutyát. :)
Azaz tőlük származnak az aranyak.

Lepidus 03-07-2006 23:19

mondjuk ha valaki töröl vagy fordul elég sok ki is megy(+piaci és katoinai veszteségek,képések sata.)...de ati erősíts meg..egyre TÖBb péz kering..nem?:p

director 03-07-2006 23:35

Quote:

Originally Posted by Lepidus
mondjuk ha valaki töröl vagy fordul elég sok ki is megy(+piaci és katoinai veszteségek,képések sata.)...de ati erősíts meg..egyre TÖBb péz kering..nem?:p

én úgy vettem észre, hogy továbbra is infláció van:).. lehet hogy vannak időszakok, mikor nem, de hosszútávon biztos egyre több a pénz..

Xeper 03-07-2006 23:47

Quote:

Originally Posted by director
igen, amit írtál, az mind teljesen igaz:)..
(ha már úgyis szakértő vagy, igazán jöhetnél fentebb is románban.. mit tétlenkedsz odalenn?:P)

Elfként napi 2 belépéssel szerintem nem rossz ;)

Edu (Shagor #307669) 03-09-2006 22:09

Nah, tulajdonképpen a témát kiveséztük. Ilyenkor illik/érdemes lezárni, vagy hagyjam ahogy van, hátha felmerül még valami? És ha lezárjam, azt hogyan is? Köcce.

All times are GMT +1. The time now is 16:34.