Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Új belső fórum vs. régi belső fórum (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3056)

Zoli 06-21-2008 14:18

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 181303)
Alap,hogy nem. Akkor nem lenne értelme az egésznek.

huhh, kösz, most télleg megnyugtattál

[HTPA]GeeForce 06-21-2008 14:31

Szerintem kezd kitisztulni ez az új fórum dolog....

Ahogy már írtam is, kell egy kis pofozgatás, meg pár módosítás, és szerintem maradhatna így, ahogy most van !!!!!

A módosításra szoruló részeket kifejtettem/kifejtettük a "fő" topicjában a témának.

BigPi 06-21-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181304)
huhh, kösz, most télleg megnyugtattál

Kezdőként mi alapján fogják felmérni, hogy melyik fórumtól érdemes meghívót kérni?

Szóbeszéd alapján?

Szerintem az a jó ha mindenki saját maga tud meggyőződni egy fórum életéről, és nem zsákbamacskát vesz. Az írásjog megkérése sokkal tudatosabban történhet.

Zoli 06-21-2008 14:39

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181306)
Szerintem kezd kitisztulni ez az új fórum dolog....

Ahogy már írtam is, kell egy kis pofozgatás, meg pár módosítás, és szerintem maradhatna így, ahogy most van !!!!!

A módosításra szoruló részeket kifejtettem/kifejtettük a "fő" topicjában a témának.

Ha van még mit alakítani rajta, akkor nem jó így :p:p:p:p:p
szerintem az apróbb módosítások egyike lehetne egy körös 5-ös fórum, amúgy az új részével nincs gondom, a meghívó-korláton kívül, de a régiből is kell egy szelet.

Zoli 06-21-2008 14:41

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 181308)
Kezdőként mi alapján fogják felmérni, hogy melyik fórumtól érdemes meghívót kérni?

Szóbeszéd alapján?

Szerintem az a jó ha mindenki saját maga tud meggyőződni egy fórum életéről, és nem zsákbamacskát vesz. Az írásjog megkérése sokkal tudatosabban történhet.

szerintem nem kerül semmibe dobni egy zöldet, hogy kér egy meghívót...ha meg nem tetszik, kilép...simán megtehetni...és ezek az új "szobák" direkt ezért jöttek létre...ha olvasgatni akar, kérjen meghívót mondjuk a közösön...mert nem hiszem, hogy csak a frissen regeltek írkálnának oda

Szemes224 06-21-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181310)
szerintem nem kerül semmibe dobni egy zöldet, hogy kér egy meghívót...ha meg nem tetszik, kilép...simán megtehetni...és ezek az új "szobák" direkt ezért jöttek létre...ha olvasgatni akar, kérjen meghívót mondjuk a közösön...mert nem hiszem, hogy csak a frissen regeltek írkálnának oda

A gond éppen az, hogy újként a mostani rendszerben azt sem tudja, hogy melyik fórumba kitől kell meghívót kérnie. Továbbgondolva újként halványlila gőze sincs arról, hogy van-e egyáltalán fórum...
Éppen ezért én a jelenlegi meghívásos+ mindenkinek elérhető nagyközös kombinációra szavaztam

Zoli 06-21-2008 15:01

Quote:

Originally Posted by Szemes224 (Post 181319)
A gond éppen az, hogy újként a mostani rendszerben azt sem tudja, hogy melyik fórumba kitől kell meghívót kérnie. Továbbgondolva újként halványlila gőze sincs arról, hogy van-e egyáltalán fórum...
Éppen ezért én a jelenlegi meghívásos+ mindenkinek elérhető nagyközös kombinációra szavaztam

igen, én is így gondolom, én is ezt mondtam :D

kakasapó 06-21-2008 15:15

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 181308)

Szóbeszéd alapján?

Átgondoltam amit írtál és van is benne igazság. A meghívásos fórumokba nem kell feltétlen belelátni az újoncoknak, hiszen a nagy közösön sem csak az újoncok lesznek. Én úgy képzelem, hogy amelyik újoncot jófejnek tartom, hasonló az érdeklődési körünk, stb. azt meghívom egy olyan fórumba, ahol a baráti társaságom is van. Ezért hívják meghívónak, hogy nem kuncsorogni kell érte, hanem kiérdemelni ;)

Hani 06-21-2008 15:26

Jómagam "átaludtam" a miértjét ennek a változtatásnak így csak mende-mondákat hallottam meg Ati bejelentését olvastam. Nekem semmi bajom sincs ezzel a változtatással talán csak annyi, hogy nem lelem a linket ide a külső fórumra. Bár a főoldalról is el lehet érni de már megszoktam, hogy klikk fórum, megint klikk külső fórum. :rolleyes:

Valezius 06-21-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by Hani (Post 181322)
Jómagam "átaludtam" a miértjét ennek a változtatásnak így csak mende-mondákat hallottam meg Ati bejelentését olvastam. Nekem semmi bajom sincs ezzel a változtatással talán csak annyi, hogy nem lelem a linket ide a külső fórumra. Bár a főoldalról is el lehet érni de már megszoktam, hogy klikk fórum, megint klikk külső fórum. :rolleyes:

Ha tagja vagy fórumnak, ott van. Ha nem hozz létre egyet, és ott lesz, gondolom bármikor lehet majd törölni :)

All times are GMT +1. The time now is 04:39.