![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyébként nem tudom, előttem kinél volt, de hogy förtelmes állapotban kaptam meg, az fix :( kb 500 üres heki volt benne, és 0 zsozsó ..:() na de nemsokára megy D-be fel :) ON: |
Sziasztok:)
Szóval anarchban én egyelőre 5 fórumról tudok: 1. ált.fórum, létrehozta törpe, tőle kell meghívást kérni pl. a 403600 oriban. 2. Anarchista Központ, gee hozta létre, tőle is lehet kérni meghívót, a 194614 oriba küldött üzivel. 3. kibeszélgető, ezt én bátorkodtam csinálni, mindenki előtt nyitva van, az 539045 és 194614 orikban kérhettek pl meghívót. 4.Na mondd már,létrehozta:Halkakas [MODERÁTOR] (#543212), tőle kérjetek meghívót, 5.Mondjad csak, létrehozta:pMesteR(p)0001 (#539828) [5/Y] , meghívó tőle, ezeknek a fórumoknak több moderátora is van, de had ne írjam ki mindegyik számát, ahol meghívót lehet kérni:D Ja és annyi, h napi 100 meghívót lehet kiküldeni, a beszélgetősben a mai nap betelt (06.19.) de holnap folyt.köv.:DD nyugodtan írjatok, mindenki fellesz véve aki jelentkezik, de napi 100 a határ:P újakat is várunk,legalábbis a kibeszélősről tudom mondani, többiek nevében nem nyilatkozok inkább, de azé mer anarchosok, még tök rendesek:)) ennyi így hirtelen:)) |
A Központ még nem telt be( de közelít hozzá), csak anarchisták jelentkezését várjuk. Az oriszámokkal nálam lehet jelentkezni akár itt külsőn, akár a fentebb is említett + Lost Angels + (#194614) [5/Y] oriban.
|
Ezt a szazas hatart nem ertem, nem tudtok egy masik sajat orit megtenni modinak, es azzal ujabb 100at felvenni? Vagy osszesen a felveteli limit a 100 minden moditol egyszerre? :)
|
Szerintem összesen. Mert Stampi fórumán megvan a 100, én ott modi vagyok, és nem tudok felvenni többet. Ez összesíteett szám, nem moderátoronként értendő.
|
jaja, naponta 100 a max kiküldhető meghívók száma, függetlenül a modik számától. nemtom miért, lehet nem bírnak többet feldolgozni:DD
|
fentebb módosítva, 5 anarchos fórum van már ismereteim szerint:)
|
Quote:
Ki az a Bexhill? |
All times are GMT +1. The time now is 23:49. |