Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Jajj, ne bants, mert jelentelek! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3016)

Reaktor 05-31-2008 21:23

Aki lelop Katonai védelem, vagy harci kedv hiányában egy brutta hadist az ne sírjon, hanem viselje el amit kap, küzdjön, vagy meneküljön.

De ne a nagy pofájával küzdjön fenyegetőzve, hanem a játék keretein belűl.

Princ 06-01-2008 12:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178106)
Szoval, szerintem kellene egy allasfoglalas, ami megbunteti azokat, akik ezzel az allasfoglalassal probalnak takarozni :D

Amugy oszinten, mi a velemenyetek errol? Ti is gyakran talalkoztok ilyenekkel?

Igen, az állásfoglalás óta elterjedt ez a 'diplomáciai fogás'. Nálunk avval volt fűszerezve hogy a belső fórumot is próbálták ilyesfajta megbecstelenítésre felhasználni.
A helyzet avval analóg, mint amikor jksz vádját kapja az ember. Mostmár biztosan tudom hogy ugyanúgy is kell eljárni, hiszen aki esetleg szabálytalankodónak gondolja a másikat, a leghihetetlenebb dolgokra is képes aztán. :/

Pepa 06-01-2008 13:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178106)

Manapsag, majdnem minden egyes szovihaborunal az ember megkapja azt a zoldet, hogy "Ne bants, mert ez mar genyasag, torlesig utsz, es jajj-jajj"

Érdekes, amikor mi kaptunk Tőletek vagy 20-25 mészárt akkor nem írtunk és nem is sírtunk. Végülis jó volt nézni, ahogy jöttök 200 hekin a kimaxolt orikkal 5 mészárra, aztán megint és megint és megint. Vagy ha megkérdezzük miért is kaptuk ezt, akkor az lett volna a válasz: Mert nincs rajtatok sapka!

Tsobi 06-01-2008 13:37

A 'jajjnebántsmertjelentelek' jelenség akkor nagyon elszomorító,mikor egy 'köztiszteletben álló és nagy' játékos használja eszközként.

Redback 06-01-2008 13:48

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 178284)
Érdekes, amikor mi kaptunk Tőletek vagy 20-25 mészárt akkor nem írtunk és nem is sírtunk. Végülis jó volt nézni, ahogy jöttök 200 hekin a kimaxolt orikkal 5 mészárra, aztán megint és megint és megint. Vagy ha megkérdezzük miért is kaptuk ezt, akkor az lett volna a válasz: Mert nincs rajtatok sapka!

Szegény vityuunk is megtapasztalta ezt, és mi csak megkérdeztük miért, és Remyék megmondták.

Stoky(Gárdi) NEXUS 06-01-2008 13:49

nem tom mit kell sirni pár mészárér ha loptak is...

még régen emléxem felénk az volt a szokás hogyha egy toli belénkkötött lopásonként kapta a mészárt és mégse sírt senki :D

Reni 06-01-2008 16:30

Kapásból már a háború kezdetén le kell tiltani a koplett szövit, majd sírnak a supportra, nem téged idegesítenek vele. Persze lehet utána bepróbálkozik még a maradék 5 orijából is, de ez elég ritka, nekem bevált.
Persze nem mindenkinek van vipje, az a kellemetlenebb. Kár hogy ez a funkció viphez kötött.

Remedy 06-01-2008 17:57

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 178284)

Ezt biztos nekem akartad irni? Sajnalom, akkor eltevedtel, en ok nelkul sosem meszarolok, mindig van kivalto ok. Valamint a valasz sem ez lett volna. Kerlek ne allits valotlansagokat, koszonom.

ps: ennyi meszart meg meg nem is kapott tolunk senki :)

vityu 06-01-2008 19:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178362)
ps: ennyi meszart meg meg nem is kapott tolunk senki :)

:eek: 15öt egybe, egy kör alatt, és akkor még nem számoltam a régebbieket, ami volt szintén 1nap 15, meg bizonyos időközönként 5. Összesen tőletek eddig az elmúlt hónapban kb 45-50mészárt kaptam.Lehet sokat mondok, de tuti 30felett! (persze itt arról nem nyitok vitát, hogy megérdemeltem -e az elsőket:eek:)

Remedy 06-01-2008 20:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 178379)
:eek: 15öt egybe, egy kör alatt, és akkor még nem számoltam a régebbieket, ami volt szintén 1nap 15, meg bizonyos időközönként 5. Összesen tőletek eddig az elmúlt hónapban kb 45-50mészárt kaptam.Lehet sokat mondok, de tuti 30felett! (persze itt arról nem nyitok vitát, hogy megérdemeltem -e az elsőket:eek:)

Nos hat. Kar hogy ezt idehoztad, mindegy. Velemeny: amelyik nem kezdo ori 15 meszart tud kapni egy kor alatt, fogja be a szajat, es meg is erdemli. Nyilvan nincs semmi hadi vedelme, es ennek oka van, hiszen nem kezdo. Ez esetben tisztaban van a strategiai lehetosegekkel, hiszen direkt epitette fel igy az orszagat, es csomo mindent tud tenni.

Ha mar "kiteregeted a szennyest" igazan bemasolhatnad azokat a zoldeket amit Orsinak irtal....

Arra legyel buszke, es ne sajnaltasd hogy az eletkeptelen tekiiro termelod be lett utve parszor...

Raadasul maximum 4-5 tamadoakcio indult ellened osszesen, jelezve, hogy meg itt vagyunk, es nem felejtettuk el, amit irtal. (hogy esetleg ez akar 20-30 sereget is jelenthet, mar a Te szegyened...) Mindez kb 1500 kor alatt.

Szornyu :)

All times are GMT +1. The time now is 10:15.