Quote:
Originally Posted by vityu
(Post 178379)
:eek: 15öt egybe, egy kör alatt, és akkor még nem számoltam a régebbieket, ami volt szintén 1nap 15, meg bizonyos időközönként 5. Összesen tőletek eddig az elmúlt hónapban kb 45-50mészárt kaptam.Lehet sokat mondok, de tuti 30felett! (persze itt arról nem nyitok vitát, hogy megérdemeltem -e az elsőket:eek:)
|
Nos hat. Kar hogy ezt idehoztad, mindegy. Velemeny: amelyik nem kezdo ori 15 meszart tud kapni egy kor alatt, fogja be a szajat, es meg is erdemli. Nyilvan nincs semmi hadi vedelme, es ennek oka van, hiszen nem kezdo. Ez esetben tisztaban van a strategiai lehetosegekkel, hiszen direkt epitette fel igy az orszagat, es csomo mindent tud tenni.
Ha mar "kiteregeted a szennyest" igazan bemasolhatnad azokat a zoldeket amit Orsinak irtal....
Arra legyel buszke, es ne sajnaltasd hogy az eletkeptelen tekiiro termelod be lett utve parszor...
Raadasul maximum 4-5 tamadoakcio indult ellened osszesen, jelezve, hogy meg itt vagyunk, es nem felejtettuk el, amit irtal. (hogy esetleg ez akar 20-30 sereget is jelenthet, mar a Te szegyened...) Mindez kb 1500 kor alatt.
Szornyu :)
|