![]() |
Quote:
|
Szóban körülményes lenne pontosan kimásolt idézetet kérni :p
Az pedig,hogy politikai nézetkülönbségek okul szolgálhatnak a hasonlókra .. a szószólókat minősíti. És akkor itt hangsúlyoznám,hogy pont nem Rád gondolok :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ja igen. Rám nem is nagyon gondolhattál, mert mostanság csak olvasom a fórumot, és nem nagyon szólogatok be...;)
|
Matador
nemtom honnan gondolod, hogy zászlólobogtatós, mkit lemondatós politikai nagygyűlést próbálunk szervezni ha erre számítasz, akkor csalódni fogsz, kvázi kár megjelenned vélhetőleg ezen felhangok mellőzésével is jól fogjuk érezni magunkat |
Quote:
Amúgy fogalmam sincs mit hallhatott, mert mikor megemlítette itt a topicban, akkor egyből visszanéztem a Qfórumát, és még a tali is csak érintőlegesen volt érintve. |
Quote:
Nem hinném, hogy olyannak kéne véleményt alkotnia a csoport résztvevőiről és tagjairól aki: 1: nem látja a Q fórumát de még csak idézni se tud. 2: nem ismeri a Q csoport tagjait 3: nem ismeri a Q csoport tagjainak politikai nézeteit 4: nem vett részt a múltkori találkozón 5: mint ahogy azt kifejtettük nem politikai találkozót fogunk tartani. Nem szeretek én sem politizálni. Mellesleg ha VÉLETLENÜL szóba jönne a téma akkor is ott a lehetőség, hogy tudtunkra adja, hogy fejezzük be, vagy félrevonul és abból értjük meg, vagy témát vált hirtelen módon. Mindenki tisztában van a határokkal. Nem vagyunk már erőszakos gyerekek. |
Amúgy most talit szerveztek vagy ez valami szerepjáték?
Szerintem túlléphetnétek az ügyön:) Szép kis közösség van a Q fórumán és biztos jó volt a múltkori tali is,de ahogy ott is írva volt nem biztos,hogy ezt külsőre kellett hozni. Ha Q csoportos tali,akkor elég egyszerű lett volna ott megszervezni:) |
Attila Drága! Ha visszaolvasnál látnád, hogy az egyéb csoportból érkezőket is szeretettel várjuk:)
Lényeg a jó szórakozás. A lassú csoportos találkozó pedig abban áll, hogy a lassú csoportosok biztosan ott lesznek. És a szervező is onnan kerül ki. Mivel más csoportok fórumára nem látunk be így nem is ismerünk olyan sok embert, hogy tudjuk ki jönne még el. gondolom így már érthető a dolog. |
All times are GMT +1. The time now is 04:20. |