Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ember vs. Félelf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3006)

Kirhal 05-25-2008 20:45

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 176958)
akkor ciki, ha ellopják
volt már, hogy akkor jött vissza, amikor kopott, és nem tudtam semmit se csinálni

persze ha lopják még cikibb,de azé egy tolvajnál legyen annyi otthon h ne kopjon be:D
/az a ciki amikor ülök a topban,500 kör óta vok a szinten,lopni nem lehet(anarch),még 500 kört kell ott ülnöm,és 4 milliárdnyi pénzösszegű teki kopott be eddig:D ezt nevezem én gáznak....:S...és nem tom mit csináljak....pedig csak néhány órákat áll benn a teki,mert ugye kinn van a piacon,de az a néhány óra is nagy károkat okoz..../

Remedy 05-25-2008 20:47

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 176958)
akkor ciki, ha ellopják
volt már, hogy akkor jött vissza, amikor kopott, és nem tudtam semmit se csinálni

Ezt nem ertem, a kopas az kv kozben van, a visszajovetel meg utana, igy mindig van legalabb 59 perced kirakni kopas elott :) (oke, gyorsban csak 29) :)

Zoli 05-25-2008 20:48

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 176975)
persze ha lopják még cikibb,de azé egy tolvajnál legyen annyi otthon h ne kopjon be:D
/az a ciki amikor ülök a topban,500 kör óta vok a szinten,lopni nem lehet(anarch),még 500 kört kell ott ülnöm,és 4 milliárdnyi pénzösszegű teki kopott be eddig:D ezt nevezem én gáznak....:S...és nem tom mit csináljak....pedig csak néhány órákat áll benn a teki,mert ugye kinn van a piacon,de az a néhány óra is nagy károkat okoz..../

a tekercs bekopásán nem azt értem, hogy annyi kopik, hogy valamelyik tekim ne legyen maxon.
a bekopás a tartalékra vonatkozik, pl hazajön fél milla teki, és akkor van kopás.ez 1k heki felett 25k teki veszteség
ez nem ciki, pech

Zoli 05-25-2008 20:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 176976)
Ezt nem ertem, a kopas az kv kozben van, a visszajovetel meg utana, igy mindig van legalabb 59 perced kirakni kopas elott :) (oke, gyorsban csak 29) :)

hidd el, én is nagyot néztem..vagy nagyon elnéztem, de benéztem, az biztos :)

Remedy 05-25-2008 20:54

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 176977)
a tekercs bekopásán nem azt értem, hogy annyi kopik, hogy valamelyik tekim ne legyen maxon.
a bekopás a tartalékra vonatkozik, pl hazajön fél milla teki, és akkor van kopás.ez 1k heki felett 25k teki veszteség
ez nem ciki, pech

Lasd elozo hozzaszolasom, ez nem annyira pech, hanem a Te "hibad" :)

Zoli 05-25-2008 20:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 176979)
Lasd elozo hozzaszolasom, ez nem annyira pech, hanem a Te "hibad" :)

kollégista vagygok, korlátozott idő-intervallumban jutok Nethez.
ha pont kívül esik a teki visszaérkezése, és kopása ezen az intervallumon, az nem az én hibám (nincs Wapom), hanem pech.Nincs vita.

Kirhal 05-25-2008 21:11

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 176980)
kollégista vagygok, korlátozott idő-intervallumban jutok Nethez.
ha pont kívül esik a teki visszaérkezése, és kopása ezen az intervallumon, az nem az én hibám (nincs Wapom), hanem pech.Nincs vita.

szintúgy:)

Druida 05-25-2008 21:20

szerintem vegyetek egy wapos telót, egyáltalán nem drágák és akkor visszatudátok rakni a tekiket időben.

Druida 05-25-2008 21:24

félelf legnagyobb előnye a faji varija amúgy. emiatt nem kell annyi tolit tartania, elég annyit mint egy embernek a többi mehet variba. az embernél meg 15varigyilkolás meg 3mészi (bőven befér egyszerre) és már lehet is irtani a tolijit ;)
úgyhogy nem kérdéses melyik a jobb. rövidtávon persze hogy az ember tűnik jobbnak, de ha jobban belegondoltok, a félelf jobb.

Kirhal 05-25-2008 21:37

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 176988)
félelf legnagyobb előnye a faji varija amúgy. emiatt nem kell annyi tolit tartania, elég annyit mint egy embernek a többi mehet variba. az embernél meg 15varigyilkolás meg 3mészi (bőven befér egyszerre) és már lehet is irtani a tolijit ;)
úgyhogy nem kérdéses melyik a jobb. rövidtávon persze hogy az ember tűnik jobbnak, de ha jobban belegondoltok, a félelf jobb.

azé elég gagyi embernek kell lenni ahoz hogy beférjen 15 varigyilok,meg 3 mészi...
Ház 38 19%
Barakk 24 12% Raktár 18 9% Őrtorony 24 12%
Kocsma 82 41%
Templom 14 7%

ird le nekem légyszívesh mi kell ahoz h egy ilyen emberhez beférjen 15 varigyilok,meg 3 mészi eccere.és persze az embernek van szövije,aki nem nézi tétlenül h szétgyilkolják a toliját.:)
az ember vs szövi esetet most vegyük ki a képből:)egy mf ellen megoldható persze,ha rákészül a szövi...

All times are GMT +1. The time now is 12:38.