![]() |
Quote:
/az a ciki amikor ülök a topban,500 kör óta vok a szinten,lopni nem lehet(anarch),még 500 kört kell ott ülnöm,és 4 milliárdnyi pénzösszegű teki kopott be eddig:D ezt nevezem én gáznak....:S...és nem tom mit csináljak....pedig csak néhány órákat áll benn a teki,mert ugye kinn van a piacon,de az a néhány óra is nagy károkat okoz..../ |
Quote:
|
Quote:
a bekopás a tartalékra vonatkozik, pl hazajön fél milla teki, és akkor van kopás.ez 1k heki felett 25k teki veszteség ez nem ciki, pech |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha pont kívül esik a teki visszaérkezése, és kopása ezen az intervallumon, az nem az én hibám (nincs Wapom), hanem pech.Nincs vita. |
Quote:
|
szerintem vegyetek egy wapos telót, egyáltalán nem drágák és akkor visszatudátok rakni a tekiket időben.
|
félelf legnagyobb előnye a faji varija amúgy. emiatt nem kell annyi tolit tartania, elég annyit mint egy embernek a többi mehet variba. az embernél meg 15varigyilkolás meg 3mészi (bőven befér egyszerre) és már lehet is irtani a tolijit ;)
úgyhogy nem kérdéses melyik a jobb. rövidtávon persze hogy az ember tűnik jobbnak, de ha jobban belegondoltok, a félelf jobb. |
Quote:
Ház 38 19% Barakk 24 12% Raktár 18 9% Őrtorony 24 12% Kocsma 82 41% Templom 14 7% ird le nekem légyszívesh mi kell ahoz h egy ilyen emberhez beférjen 15 varigyilok,meg 3 mészi eccere.és persze az embernek van szövije,aki nem nézi tétlenül h szétgyilkolják a toliját.:) az ember vs szövi esetet most vegyük ki a képből:)egy mf ellen megoldható persze,ha rákészül a szövi... |
All times are GMT +1. The time now is 12:38. |