![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ha már fizetek a kenyérért, akkor elvárhatom, hogy legyen, és ne vigyék el előlem a boltban az utolsót. Ha már fizettem azért, hogy felutazzak egy augusztus 20-i tüzijátékra a fővárosba, akkor elvárhatom, hogy ne fújják le csak azért, mert tornádó lesz. Ha már fizetek a távfűtésért, akkor elvárhatom, hogy ne törjön el soha egyetlen cső se. Ha már fizetek a vízért, akkor elvárhatom, hogy soha ne legyen szárazság a bolygón. És még bőven lehetne sorolni a példákat. Azt gondolom, hogy bőven sokféle VIPelési módot kínálunk ahhoz, hogy ha valamelyik éppen nem működik, akkor használhass másikat. A világ csodás hely lenne, ha mindig minden működne, és soha semmi nem romlana el. Kérlek mutass nekem egy ilyen rendszert. |
Éppen ezt akartam mondani. Miért nem küldöt egy sms-t? Még ha vodafone-ról is. Csak 240Ft-tal lett volna nagyobb kiadás, mégis lett volna VIP. Mondjuk ha ilyen velem történik, akkor asszem kikapatam volna a monitort...
|
Azért írtam feltételes és nem kijelentő módban. Elvárhatom, de ha mégsem, akor elfogadom.
Ha Te veszel valamit, de nem jó, akkor két megoldás van (illetve három, de a harmadikat most ne nézzük) visszavisszed és visszakapot a pénzéd, vagy jóra csinálják. Ez lehez szervíz, vagy csere. |
Quote:
|
Quote:
Vagyis ha nem kaptad meg azonnal a VIP tagságot, akkor két dolgot tehetsz: 1, szólsz, és jóváírásra kerül a lehető leghamarabb. Jelen esetben HÉTVÉGÉN jóváírásra került neki, kb 3 percen belül attól számítva, hogy elküldte, hogy melyik tranzakcióról van szó. Mutass nekem egy olyan rendszert, ahol az ilyen problémákat ilyen rövid idő alatt megoldják. 2, ha annyira felmegy a pumpa, hogy kész, eleged van, és soha többet nem érdekel az egész, akkor itt is van lehetőséged arra, hogy visszakérd a pénzedet, bankkártyás fizetés esetén erre lehetőséget biztosítunk nemcsak a magyar törvények által megkövetelt határidőn belül, hanem az európai szokásjog időhatárain belül. Erről részletek a súgóban olvashatók, azt gondolom, hogy nincs sehol apróbetűkkel eltitkolva ez a lehetőség. A második lehetőséggel nem élt az illető (még élhet). Az első fennállt, azt gondolom, hogy a 3 perc nem egy olyan vészes idő, ami miatt felháborodnia kellene, különösen nem hétvégén, amikor minden normális helyen munkaszünet van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, akivel előfordult, hogy szeretett volna ATM-ből pénzt felvenni, de ez nem sikerült. A bank pedig közölte, hogy technikai hiba lépett fel, dolgoznak a megoldáson. Esetleg az ATM nem működött. Esetleg egy hipermarketben sehol nem lehetett fizetni bankkártyával, mert a banki kapcsolatuk nem működött. Nem hiszem, hogy ezek olyan ritkák lennének, és csak körülöttem összpontosulnának, hogy senki más ne tapasztalt volna hasonlót. Ha ennek az esetnek a tanulságát le kell szűrni, akkor az az, hogy 3 percen belüli problémamegoldás munkaszünet idején mindenképp figyelemreméltó. (No persze nincs arra garancia, hogy ez máskor is így lesz hasonló esetekben.) |
All times are GMT +1. The time now is 07:20. |