![]() |
Quote:
|
a tekire sem lehet ennyiből rájönni, mert volt olyan ori, amit leloptam, hogy volt 40 könyvtára és szinte nem adott semmit, de pl nekem is az egyik orimban van kb 4 könyvtár vagy 5 ( :confused: ) és mégis mindenből megvan kb 40k igaz ez nem oylan sok, de kezdéshez meg piacozáshoz már nem olyan rossz :)
|
OFF:
Azt megfigyeltétek már, hogy a templomok sosem termelnek annyi rusnyát, hogy a 3-4 varidat fel tudd rakni pl. 16-20 körre, tehát vagy lopsz, vagy veszel, vagy szerzel, vagy nem rengetsz... Vagy hogy van ez, van valami egyensúly (pl ne 90% esélynél nyomjam, hanem 60%-nál vagy valami?) ON |
Quote:
|
Quote:
|
Na, amúgy én vok az élőhalott irogató, akit vonos írt..de mostmár nem, mert már szintet léptem és váltottam.. ki lopja le az élőholtat? Ez nem olyan, mint a gnóm, hogy tárolja a tekiket.. semmi értelme, tehát egyből adhatja el.. akkor meg mit lopnának el tőle? A lóvét meg elkölti ahmed havernál.. nem hinném, hogy vki pont 20 körönként benéz hozzá, amikor kész vannak a tekik.. Beütni nem nagyon fognak, max lopnak, tehát ha nagyon nincs már ahmednál se semmi vagy nem fér, akkor marad a tekercsíró élőhalott kereskedő.. 5. szinten feltápolod magad lóvéval, aztán 4. szinten nem lesz gond, ha esetleg vmiből hiányod van.. csak azért ki kell várni a 90 napot, hogy legyen bőven cash..
|
Quote:
|
Tacsiazuma
Szia Tacsesz!
Mesélj, milyen az élet az anarchban??? :D Az élőholtak tényleg érdekes népség, tőlük, na és az elfektől lehet látni a leghajmeresztőbb ötleteket (kivéve a kezdőket ofkoz!) |
Ne is mondd.. max morál 30.. szép lassan emelkedik.. most 35.. gondolhatod... a 3/E-set töröltem.. újrakezdtem vele gyorsban.. nem volt kedvem 173 hekit lebontani, hogy fellépjek.. amúgy elég gáz.. tök jó szövijeim voltak..:( de ne aggódj, majd utólérlek.:p gyorsban hamar fellépek, aztán megy egy normál és majd megyünk szövibe, mi?:) Majd Ati mindjárt ír, hogy "Jksz, Jksz?":) Bár itt még nem láttam..
|
All times are GMT +1. The time now is 02:43. |