![]() |
elég, ha az emberhez beférsz,ha meg nagyon nagy a szükség, át lehet építeni az egyik felesek annyira, hogy lehúzza a másik készülijét, aztán 3-an kilopják, és kész..nem kell oda óriás szerintem akkor se
|
és mikor lopsz át óriás varival egy ember tolit? ;)
|
Mondjuk én azt gondolom hogy egy törpre mindenképpen szükség van felsőbb szinteken...
|
felsőbb szinteken szerintem pénzre van szükség, nem törpre, bár igaz, hogy B-ben pl már nem megy olyan jól egy 4 tolis szövinek, ott én már 4 hadi-párti vagyok
|
Quote:
|
Quote:
|
nah elmondom én mit gondolok :)
5ben: 3gnóm vagy óriás hadi, 1óriás vari vagy hadivari. 4-3-2-ben: 1óriás hadivari, 1gnóm bár nemtom minek, 1ork tábi és vándor szemi (ezért a legjobb a kétszemis ork) az ork azért kell, hogy a többi tag bátran éheztessen, és az ork amikor épp nem kellenek otthon a seregek akkor járatja őket. és persze egy termelő-hadis törpe :) persze az egész szövi vándor. 1A-ban nem voltam még, így nem tudom ott mi a jó. |
Nekem a legjobban a 3 hadi egy hadivari felállás tetszik. A hadivari az óriás, a hadiknak igazából mindegy a faja a hadra fogható fajok közül (ork, óriás, gnóm, törpe, elf). Célszerű egy törpét tartani, aki ha magasra ér a szövi, jól tud termelni nyerset. Az orknak nagy előnye, hogy ha tábornok, akkor jelentős szövisereget meg tud spórolni támadásnál nem is beszélve arról, hogyha emellé még tudós is. A gnóm meg jó a szövi tekitartalékának tárolására, nem kell feltétlenül azonnal kitenni, ha netán nem veszik meg a piacon ;) Kajára, tekire bármelyik átépíthető.
|
Quote:
|
Quote:
szerintem se lehet 4nél tovább bírni egy tolis szövit sajna, mert iszonyat költséges már minden. |
All times are GMT +1. The time now is 17:12. |