![]() |
Quote:
|
Quote:
|
2009. október 24-én, szombaton a zalaegerszegi Keresztury ÁMK-ban Depresszió koncert. Fellépnek még: Insane és Reactor.
Belépő: 1800 Ft. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hi!
Nekem is lesz ám koncertem manapság:D
Nézzetek le, nagy Buli lesz... Okt. 20.án Filter club Budapesten. Bôvebb infóért engem lehet a hódon megtalálni, ha beírsz az ön-MODerácia vagy a birodalom fórumra, esetleg rákeresel a numi is back orinévre, akkor ott zöldben bármit megválaszolok:D Feri(Numi) |
Január 10-én a Temnozor orosz black metal csapat európai túrnéja során Magyarországra látogat.
Az eredetileg betervezett helyszín a Pogo Loco Club lett volna, de zűrök vannak a csapat körül: több helyszínen antifasiszta csoportok hiúsították vagy zavarták meg a náci zenekarnak titulált zenészek fellépést, így a negatív hírek hallatán a fővárosban nem szívesen vállalják a szórakozóhelyek, hogy helyet biztosítsanak a bulinak. Eddigi információ szerint így a Kék Yukban kerül megrendezésre, ám a fellépés még mindig bizonytalan. Egyébként előzenekarok lesznek a Heldentod és a Grimness. |
2010. februar 20-an a keszthelyi 512 Clubban Deak Bill Blues Band koncert, azt kovetoen pedig a Blind Myself es Fish zenekarok lepnek szinpadra.
|
Megadeth Ruleeezzzzz!
2010. Jun. 20-án- immár 9 év eltelte óta- látogat el újra hazánkba a híres amerikai Thrash-metál 4-esként számon-tartott együttesek egyik képviselője, a Megadeth! Helyszín a Petőfi csarnok.
Külön csemegéje a dolognak, hogy a jelenlegi basser,James Lomenzo bejelentette távozását a zenekarból, így a klasszikus fölállásban (Nick menza dob, Dave Mustaine ének, ritmusg., Marty Friedman-gitár) is játszó Dave Effleson veszi újra az ujjai közé a basser-húrokat az együttesben.:D:D Aki szereti, ismeri az együttest, az tudja, hogy ez aztán hííír! :) Én ott leszek,remélem jöttök Megadeth-fanok!! Zárásként egy kis pörgős nóta: |
All times are GMT +1. The time now is 12:34. |