Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Milyen fajt válasszak? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2951)

Dragi 05-10-2008 18:49

blőőőőőő mindkettőtöknek :p :D

Zoli 05-10-2008 18:51

én is bírlak téged :D:D

[HTPA]GeeForce 05-10-2008 19:32

Quote:

Originally Posted by laci (Post 173394)
Azannya, vannak már ilyen crossover fajok? Ez és az, egyszerre? :D:D

Miért mindig csak normál csoportban gondolkodtok.... :rolleyes: :D

belas 05-12-2008 08:51

Sztem mki olyan orival kezdjen,ami elsőre szimpi neki,késöbb majd meglátja,hogy működik a hód!

Fefe013 05-12-2008 08:56

Quote:

Originally Posted by belas (Post 174246)
Sztem mki olyan orival kezdjen,ami elsőre szimpi neki,késöbb majd meglátja,hogy működik a hód!

Azért egy orkot, hullát, v törpöt én nem annyira ajánlanék, mert nagyon rossz élményekkel gazdagodhat a játéka során, mert a minimális sikereket se éri el mondjuk egy törp varival v ork tolival...

belas 05-12-2008 09:02

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 174248)
Azért egy orkot, hullát, v törpöt én nem annyira ajánlanék, mert nagyon rossz élményekkel gazdagodhat a játéka során, mert a minimális sikereket se éri el mondjuk egy törp varival v ork tolival...

Egyszer mi is elkezdtük a játékot! Sztem az alapoktól kell játszani és majd késöbb rájön,melyik csopiban mivel kell játszani,ha komolyan játszik,akkor minden faj müködni fog,csak valamelyik kevésbé az adott csopiban.. elöbb meg kell szeretni és utánna játszani ezt a játékot sztem...

Fefe013 05-12-2008 09:06

Quote:

Originally Posted by belas (Post 174250)
Egyszer mi is elkezdtük a játékot! Sztem az alapoktól kell játszani és majd késöbb rájön,melyik csopiban mivel kell játszani,ha komolyan játszik,akkor minden faj müködni fog,csak valamelyik kevésbé az adott csopiban.. elöbb meg kell szeretni és utánna játszani ezt a játékot sztem...

Ez igaz, de ha vette a fáradtságot és megkérdezte, h milyen fajjal lehet a legkönnyebben/legbiztonságosabban megtanulni az alapokat, akkor sztem ne javasoljuk, h bármelyikkel, ami tetszik...;)
Először tanulja meg az alapokat és utána nézhet új kihívások után..:)

Valezius 05-12-2008 11:08

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 174248)

Én egyedül a hullát látom kritikusnak, azzal nem tanul meg játszani.
Az első orim törpe kereskedő volt. Jó volt, hogy mindig volt pénz.

Persze nekem a beállítottságom olyan, hogy nem kapok dürohamot minden lopástól. Aztán építettem vagy 12% kocsmát és utána már elég ritkán loptak :)

A szövetségben meg volt vari, így nekem nem kellett varikra gyúrnom.

Orkkal is el lehet lenne 5. szinten a többi kezdő között.

[HTPA]GeeForce 05-12-2008 11:35

Szerintem azokat az orkokat elég hamar törlik. Az 5. szint alján el lesz egy orkkal, és rengeteg sikerélménye lesz, mert még egy rosszul felépített ork is képes beütni a többi rosszul felépített országot.
Ezáltal (szerintem!) elég hamar el tudja érni a 400 hekit. Afölött viszont nem kezdők, meg kisorik vannak az 5. szinteken. 500 hekitől már jelentősen a top-ra hajt mindenki. ott kicsontozzák, és visszaütik 300-ra.

Magas lóról nagyobbat zuhan. Szerintem aki tanulni akar, ne orkkal kezdjen. (Persze tisztelet a kivételnek, aki orkkal indult, és még megvan az 1. orija, és folyamatosan sikeres!)

Remedy 05-12-2008 11:38

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 174296)
(Persze tisztelet a kivételnek, aki orkkal indult, és még megvan az 1. orija, és folyamatosan sikeres!)

Koszi.... :)

All times are GMT +1. The time now is 00:30.