![]() |
blőőőőőő mindkettőtöknek :p :D
|
én is bírlak téged :D:D
|
Quote:
|
Sztem mki olyan orival kezdjen,ami elsőre szimpi neki,késöbb majd meglátja,hogy működik a hód!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Először tanulja meg az alapokat és utána nézhet új kihívások után..:) |
Quote:
Az első orim törpe kereskedő volt. Jó volt, hogy mindig volt pénz. Persze nekem a beállítottságom olyan, hogy nem kapok dürohamot minden lopástól. Aztán építettem vagy 12% kocsmát és utána már elég ritkán loptak :) A szövetségben meg volt vari, így nekem nem kellett varikra gyúrnom. Orkkal is el lehet lenne 5. szinten a többi kezdő között. |
Szerintem azokat az orkokat elég hamar törlik. Az 5. szint alján el lesz egy orkkal, és rengeteg sikerélménye lesz, mert még egy rosszul felépített ork is képes beütni a többi rosszul felépített országot.
Ezáltal (szerintem!) elég hamar el tudja érni a 400 hekit. Afölött viszont nem kezdők, meg kisorik vannak az 5. szinteken. 500 hekitől már jelentősen a top-ra hajt mindenki. ott kicsontozzák, és visszaütik 300-ra. Magas lóról nagyobbat zuhan. Szerintem aki tanulni akar, ne orkkal kezdjen. (Persze tisztelet a kivételnek, aki orkkal indult, és még megvan az 1. orija, és folyamatosan sikeres!) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:30. |