![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Aztán még az is lehet, hogy korai volt a holnapi fórumszünetet beharangozni...
A tesztszerveren frissítem épp a fórumot, de hihetetlen sokmindent át kell írni a Hódítós design miatt. :( |
Lesz ma azért fórumszünet, legfeljebb néhány dolog még nem lesz igazán lefordítva magyarra... :D
Majd később lesz, de lesz, ne érjen senkit meglepetésként. :) |
Brrrr, no elég volt ennyi fordítgatás mára... És szerintem még tonnaszám vannak új szövegek. :(
Legalább mindenki gyakorol egy kis angolt. :D Megyek eszem valamit, aztán fórumszünet... :) Túl hosszú üzenet írásába már ne kezdjen senki. |
Akkor kezdjük... :)
|
És újra itt.
Jelenleg túl sok változás nincsen, az új verzió legtöbb extra funkciója ki van kapcsolva, annak érdekében, hogy a fórum mindenki számára minél érthetőbb legyen. Az új modul sincs még készen, egyelőre az összes üzenetet mutatja, a mellőzött témák üzeneteit is. Ennek frissítése hamarosan... Ehhez már nem kell fórumszünet, max ez a sor kerül ki a megjelenítésből addig, amíg készül. Ha valami nem működne, akkor sikítsatok légyszi. :) Köszi. |
Sikítok.
Nem tudom, szándékos-e, hogy nem tudok elismerni, nincs ott a kis mérleg az üziknél, ami eddig ott volt..nem fontos, csak az nem működik |
Quote:
Lehetne helyette más, ami az egyes beírásokat pontozza, nem az egyes embereket, de nem vagyok biztos benne, hogy erre szükség van. Majd meglátjuk. Egyelőre működjön a fórum, mert sajnos iszonyú mennyiségű változtatás kellett az előző verzióhoz képest a Hódítós design miatt. |
All times are GMT +1. The time now is 01:31. |