![]() |
Quote:
*rovid* |
Quote:
öngól szaga van :D |
Quote:
meg ezt aztan otthagyhatod, nem kell ranezni, katikat eladni, penzt elkolteni, fegyot vagy femet venni, stb. tehat csak irsz es idonkent lapatolsz bele 1 kis vipet. oszt ennyi. ;) |
Quote:
Ugyanis az ilyen otthagyjuk a csudába orikat a legegyszerűbb szépen kitekizni. |
Quote:
konyvtarkulcsosan meg nem lehet kitekizni. mellesleg kepezni is lehet vele, ha vki akar eppen. venni kell fegyot es hajra. |
Quote:
Quote:
|
fogalmam sincs mire akarsz kilyukadni, de az hogy vkit nem erdekel a kepzes, es az abbol szarmazo bevetel, hanem csak a tekiirasra elezi ra az orijat, meg nem biztos, hogy nem normalis. vhogy mindenkeppen ezt akarod bebizonyitani. az pedig, hogy naponta 1szer bekukkant vki a tekiiro orijara, az meg boven belefer abba, hogy nem igazan foglalkozik vele.
tovabbra is fenntartom azt, hogy nem lehet kitekizni igy. |
Quote:
stratégiai tippeket is írtok nekem, vagy nyissak külön a neki megfelelő helyen? (arra már rájöttem, hogy nem kell azonnal kiválasztani a gnómot, így nincs 2x építési költség) |
Quote:
Tekiíráshoz én az óriást ajánlanám,a köv éplistám talán gnómhoz is alkalmazható: Quote:
|
Hogy hozzaszoljak, szerintem az osszes tekiironak moralromlasosnak kene lennie, mert ugyanolyan extrem termelok, mint a csopi tetejen levok :) Csak kicsiben, es nem a pontlista tetejet hasznaljak ki, hanem az aljat :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:35. |