![]() |
Quote:
A szavazatom meg érvénytelen, bocs elcsúszott a kurzor :D Szóval: szerintem NEM csak Ara érvényes a baráti malusz. |
Sziasztok.
Én voltam az egyik delikvens 168 körös. És valóban, a volt szövink 0-t lopott, fosztott, míg mindenki más rendesen vitt. Nem, nem lépegettünk be egymáshoz. A baráti ország elmélettel is én álltam elő, mivel jobb megoldást nem találtam, de ha vkinek van más elmélete, parancsoljon. :) |
Bár a sztori láb nélkül van,nem csak sántít,ettől tekintsünk el. :)
Volt róla szó nemrég,hogy vannak ilyen esetek,mikor a rendszer biztonsági okoknól minimalizálja a hozamokat,ha közeli IP -kről megy a játék vagy mi. :P Biztos emlékeztek,közösön nemrég valaki felháborodott,hogy miért csak 30 hekit foglalt 150 helyett. Szerintem hasonló történt. |
Nade nulla mindenből milliók helyett?
nem ugyan az, mint 150 helyett 30... ezt nem értem, és most tényleg nem tudom én Pl, hogy mi van, mert mindnenkinek meggyőzőek az érvei... |
Itt nem keveset fosztott vagy lopott, hanem 0-t.
Nincsenek közeli IP címek. Nem egy ip-ről vannak az orik irányítva, még csak nem is hasonlóról. A story nem sántít. Kéretik a gyanusítgatást befejezni, inkább szeretnék magyarázatot kapni ha valaki ismeri a megoldást. :) |
Quote:
Akit pedig a 'sérelem' ért,szabadon választhat az elhangzottak közül :) |
Quote:
|
Azért csak jó lenne, ha a Fővezér (Ati) is hozzászólna, ha valaki, ő tudja biztosan.
|
Quote:
Először is, eddig még senki nem gyanúsított téged semmivel. Az azonos Ip nem feltétlen jelent multit, sőt a belépkedés se feltétlen. Annyi ötletem van még, hogy a támadások amik 0 eredménnyel zárultak wapról lettek indítva, olyankor is megesik a dolog. |
Quote:
Előzményt amiből ez a beszélgetés és sztoriboncolgatás kikerekedett olvasd a diposszösszenetekben. |
All times are GMT +1. The time now is 05:09. |