![]() |
De nem is kekeckednek, felfedeznek, és joguk van elfeknek lenni a fajjal járó minden malusszal és bónusszal együtt. A hadiorik meg ne sírjanak, felfedezni sokkal drágább, megérdemlik a védelmet szvsz, ha már megtermelték az előre haladáshoz szükséges milliókat.
|
Quote:
de látom csak én vagyok ez elenére :( |
Quote:
|
Quote:
én hadifajrol beszélek az meg 75% körül van.......... |
Quote:
|
[quote=Stoky(Gárdi) NEXUS;170883]csak azért mert nem tartom jonak hogy van olyan klán akit ben lehet beverni:)
Nem értelek... Van olyan kereskedő klán akitől nem lehet pénzt lopni, van olyan gnóm klán akitől nem lehet tekit lopni....és van olyan elf klán akit nem lehet beverni. Hol itt a gond?:) |
Igazad van Gárdi abban, hogy majd' lehetetlen beverni egy full elfes klánt de azt se feledd, hogy egy ilyen klán megáll ~220-240k/ori=2,2-2,4M értéken és részükről ennyi volt a játék. Elkezdenek hiénázni, vagy kigyúrt orival klánt ütnek ami ugyebár kockázatos... Szóval hosszú távon ezek a klánok "csak vannak", és várják hogy egyéniben 1-1 ork tudós tabi beverje őket. (mert tabibónusszal azért beférnek az orkok...)
|
Összegezve:
-Az elf védekező faj probléma: védekezik felvetés: ne védekezzen kérdés: akkor mi értelme lenne?-nem védekezik, de nem is támad, ellenben csicska, haladni ő se tudna...ááá |
na látom senki se szeretné rajtam kívül h klántámadással szembe gyengüljön az elf :)
de egy próbát megért hátha |
próbálkozni szabad :) ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:52. |