![]() |
Quote:
|
Quote:
sikeres ütésnek számít, ha sikerült a földfoglalás, meg stb... egy 0 föld szerzés nem számít annak. -.- |
ne haragudj, szerintem nem kell mutatnom senkinek semmit, szerintem letettem annyit az asztalra a játékban, hogy véleményt formáljak egy szerintem nálam tapasztalatlanabb játos véleményéről.
|
Quote:
jó igen, ez lehet... boccs de nem ismerlek a játékból, ezért nem tudom mire alapozni tudásod. ha tudnám ki vagy... akkor tudnék neked hinni. de amúgy szerintem egy ilyen elffel nincs baj. egy közepes szintű klánban is meg tudja állni a helyét... viszont két dolog kell egy ilyen orihoz: tudás, és aktivitás. de majd egyszer bebizonyítom hogy egy ilyen ori is megállja a helyét :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eredmeny: klanban bevertek oket, egyik lefordult sok egyeni sereg elol, tobbi atepult. Termeszetesen se neveket se semmit nem mondok... :) Egy ideig lehet el lehet vele lenni, de utana igen nagyot lehet szivni, es a mostani arak mellett az atepules se tul olcso... |
Szerintem ez a taktika (már ha valaki jól csinálja) életképes lehet egy ideig. Személyesen is ismerek olyat aki rendszeresen ezzel játszik a két alsó szinten. Ahogy azt a témanyitó is mondta 4-5 körre körre felfelé kell hozzá lopni, ezen kívül vigyázni kell arra is hogy kitől lop az ember, mert egy olyan szövi amiben van egy full vari, és egy full toli is, hamar rájön hogy hogy nincs védelmed. Viszont egyre kevesebb az ilyen szövi azokat meg békén kell hagyni. Amiről még nem esett szó hogy a hullákon és az mf hadikon kívül a nagyon kezdők is problémát jelentenek:p. Sőt az ismerősöm szerint ők jelentik a legnagyobb veszélyt:D:D. Egy kezdő gondol egyet és minden gömb vagy éplista nélkül elindul a pár száz/ ezer elitjével (íjászával:p) 4-5 körre lefelé, (bár szerencsére általában fosztogatni:D)
|
Quote:
|
Quote:
nem egyszer volt olyan hogy 36körről jöttek rám kb 1 támadóval :D (5U) szal a felsőbb szinteken az ilyen nem jó, mert a kis tapasztalatlan játékosok simán beütögetnek felmérés nélkül :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:26. |