Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Esküdtszék (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2886)

Taky 03-31-2008 15:32

Ú, ez durva :(

Zoli 03-31-2008 19:14

Tényleg van ilyen?:confused::eek::eek::eek::eek:

Ati 03-31-2008 19:17

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 167792)

Mindkettő valós példa volt. Vagyis az utóbbiból csak a fórumon történt reakciókat olvastam róla, konkrétan tanúja nem voltam. Ez utóbbihoz persze hozzájárult más közösségi oldalon közzétett személyes adat is, ilyesmiket Hódítón belülről egy átlag játékosról nem lehet megtudni, hacsak saját maga el nem árulja.

Synkel 03-31-2008 19:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167743)
Miért akarsz mindenáron a játék keretein túllépni, és a valós életet belekeverni? Ez egy JÁTÉK! Meg szoktad fenyegetni a sakkpartnereidet, amikor leütik az egyik futódat?

Azért ez nem egy jó példa. A sakk egy logikai játék, a hód meg háborús stratégiai, ahol igenis van helye fenyegetésnek, meg sokminden egyébnek aminek sakkban nincs:) Itt pl divat bosszút állni is, sakkban kevésbé. Itt szerepet játszik a diplomácia, amit simán képviselhet fenyegetés, lévén megfenyegetek valakit amivel elkerülünk egy háborút. És még sorolhatnám...

Fenyegetésnek szerintem igenis van helye a hódban. Más kérdés a stílus. Ezt az ödipuszos szöveget én tiltanám pl mindenképpen.

Goldy 03-31-2008 19:27

Taky: ha rám hallgatol, soha senkinek semmikor nem írsz privit a H-ban :)

Ati 03-31-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 167796)
Fenyegetésnek szerintem igenis van helye a hódban. Más kérdés a stílus. Ezt az ödipuszos szöveget én tiltanám pl mindenképpen.

Szerinten a játék keretein túlmenő fenyegetésnek semmi keresnivalója a Hódítóban.

Ha azzal fenyegeted meg, hogy meg fogod támadni, és ellopod az összes pénzét, akkor az a játékbeli fenyegetés, és rendjén van. Ha azzal fenyegeted meg, hogy megkeresed, hogy hol lakik és megvered, akkor az a játék kereteit túllépő fenyegetés, és aki ilyenhez folyamodik, annak nem a Hódítóban a helye.

Synkel 03-31-2008 19:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167801)
Szerinten a játék keretein túlmenő fenyegetésnek semmi keresnivalója a Hódítóban.

Ha azzal fenyegeted meg, hogy meg fogod támadni, és ellopod az összes pénzét, akkor az a játékbeli fenyegetés, és rendjén van. Ha azzal fenyegeted meg, hogy megkeresed, hogy hol lakik és megvered, akkor az a játék kereteit túllépő fenyegetés, és aki ilyenhez folyamodik, annak nem a Hódítóban a helye.

Ezzel egyetértek. Korábban úgy értelmeztem, semmiféle fenyegetésnek nincs helye a hódban, azért írtam amit. Nyilván ha élőben fenyeget valaki egy másik játékost, annak télleg nincs helye a hódban...

(Csak szólok, Remy megfenyegetett, hogy megver)

Tsobi 03-31-2008 19:39

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 167792)

A mágikus három betű :D

Sajnos vannak olyanok,akik büntetlenül túllépnek bizonyos határokon.

Synkel 03-31-2008 19:40

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 167807)
A mágikus három betű :D

Sajnos vannak olyanok,akik büntetlenül túllépnek bizonyos határokon.

Komolyan????
Ati megfenyegetett, hogy felgyújtja az éttermedet, vagy megöli a gyerekidet???

Tsobi 03-31-2008 19:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 167809)
Komolyan????
Ati megfenyegetett, hogy felgyújtja az éttermedet, vagy megöli a gyerekidet???

A másik három mágikus betű :p:p:p

All times are GMT +1. The time now is 09:45.