Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2884)

Nogixer 03-31-2008 17:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 167685)
Plusz, en ugy tudom, hogy a szovetsegesi ertesito is be kelljen legyen kapcsolva, csak kulon a rakimozgatas asszem nem megy... :)

Ezt még kipróbálom, mert 2 hónapja van bekapcsolva, és semmi:)
Előre is köszi:)

Nogixer 03-31-2008 17:36

Kipróbáltam, igazad volt, mind a kettőt be kell jelölni:))
Szerintem ez kicsi ugyan, de hiba!!

Ati 03-31-2008 17:57

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 167779)
Kipróbáltam, igazad volt, mind a kettőt be kell jelölni:))
Szerintem ez kicsi ugyan, de hiba!!

Ez nem hiba. A raktármozgás szövetségi esemény.

Hogy is van az a mondás?

"Minden raktármozgás szövetségi esemény, de nem minden szövetségi esemény raktármozgás."

Valami ilyesmi... :)

Nogixer 03-31-2008 18:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167781)
Ez nem hiba. A raktármozgás szövetségi esemény.

Hogy is van az a mondás?

"Minden raktármozgás szövetségi esemény, de nem minden szövetségi esemény raktármozgás."

Valami ilyesmi... :)

Az a rovar meg a bogár esete:)

petyac 04-03-2008 17:28

Támadás

Szia!

Én találkoztam egy hibával tegnap.Az orimmal ha kitámadok 2 körön lévő országot elég nagy távolságra jelzi,jelen esetben 8 körre,és úgy támadok,ráadásul úgy vittem a szövitársam is,hogy nem volt kipipálva. Ez már előfordult egyszer akkor 17 körre jelezte/támadtam 2 körre lévő orit.Irtam e-mailt is. Itt csak azért jelzem,hátha más is találkozott már ilyennel.

Ati 04-03-2008 18:00

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 168250)
Szia!

Én találkoztam egy hibával tegnap.Az orimmal ha kitámadok 2 körön lévő országot elég nagy távolságra jelzi,jelen esetben 8 körre,és úgy támadok,ráadásul úgy vittem a szövitársam is,hogy nem volt kipipálva. Ez már előfordult egyszer akkor 17 körre jelezte/támadtam 2 körre lévő orit.Irtam e-mailt is. Itt csak azért jelzem,hátha más is találkozott már ilyennel.

Ez akkor van, ha viszed magaddal a messze levő szövetségesedet is. Elküldés előtt gondossan ellenőrizni kell, hogy csak azokat vidd, akiket tényleg szeretnél.

vityu 04-12-2008 09:46

Ez hiba?

Egy régebbi szövetségi felmérés szerint (ahol még én tag vagyok abban a szövetségben), 2 körre vagyok magamtól, a 0 helyett.
Ez gondolom a játékosok nagyon kis százalékának nagyon kis százalékánál fordul elő, nem tom érdemes-e foglalkozni vele. De nincs is semmi jelentőssége!

Andrew 04-12-2008 19:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 169445)
Egy régebbi szövetségi felmérés szerint (ahol még én tag vagyok abban a szövetségben), 2 körre vagyok magamtól, a 0 helyett.
Ez gondolom a játékosok nagyon kis százalékának nagyon kis százalékánál fordul elő, nem tom érdemes-e foglalkozni vele. De nincs is semmi jelentőssége!

Szerintem rendben van, ha azt vesszük, hogy 2 kör a minimum távolság :D:D:D
A nulla az kevésbé lenne logikus... a pontlistában szereplő '--' jelzés lenne a normális itt is

vityu 04-12-2008 19:45

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 169519)
Szerintem rendben van, ha azt vesszük, hogy 2 kör a minimum távolság :D:D:D
A nulla az kevésbé lenne logikus... a pontlistában szereplő '--' jelzés lenne a normális itt is

Ezt értettem 0-nak, de szerintem nem logikus a 2kör saját magamtól... Mert mi lesz ha először a két körre levő országomba ér a sereg??? :eek::D:D

Ati 04-14-2008 20:49

Ezek eddig mind jegyezve... Még valaki tud valamiről? Ne hagyjuk feledésbe merülni ezt a témát most. :)

All times are GMT +1. The time now is 17:08.